Serdülőben is remek eredmények

Asztalitenisz 2017.01.28.
Egy ezüst két bronz és negyedik hely...

A második napon a serdülő versenyt rendezték meg ami a páros versenyszámmal kezdődött. Fiatal párosunk Ujvári Máté ( aki 1 hónapja lépett be a serdülő korosztályba) és a Huzsvár Erik (aki még újonc korosztályú) ezüst érmet szereztek.Az elődöntőben csapattársukat Terék Norbertet és párját Galáth Ferencet (Mezőtúri AFC) győzték le a döntőszettben.

Egyéniben a egjobb 4 közé jutott Terék Norbi és Huzsvár Erik is ahol egyikük sem bírt BVSC-s ellenfelükkel. Az első verseny ahol kijátszották a helyeket azonban Norbinak sérülés miatt vssza keleltt lépnie így Erik a III.helyen még Norbi a IV.helyen végzett. Ujvári Máté a XII. helyen végzett ,Straubinger Balázs pedig tovább jutott csoportjából és a főtábla első körében búcsúzott.

Vágott Judittnak másodiként sikerült tovább lépnie a selejtezőből majd a legjobb 16 közé vereséget szenvedett.

Fotók
Videók

Ajánló

A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.