Siker Szombathelyen

Vízilabda 2017.10.13.
Mindhárom korosztályban győzelmet arattak csapataink az Országos Bajnokságban.

Szombathelyre látogatott szakosztályunk három csapata. A Serdülő és Gyerek csapatunk is húsz gól felett lőtt, Ifjúsági csapatunk hat góllal tudott nyerni. 

Az első mérkőzést a Serdülők játszották 16 órától. Végig vezettek, a második negyedben nyolc az utolsóban kilenc gólt szereztek. A végerdmény 25-9-es győzelem.

A következő az Ifjúsági csapatunk volt. Ez volt a legszorosabb mérkőzés a háromból. Az első perctől kezdve nem volt kérdés, hogy ki nyeri a mérkőzést, de az elején még tartotta magát ellenfelünk, de a végére magabiztos hat gólos győzelmet arattunk.

A napot a Gyerek csapat zárta, akik a legtöbb gólt lőtték és a legnagyobb arányú győzelmet aratták. Az első két negyedben megszórták magukat a srácok és kilenc majd tíz gólt szerezve a felénél már 19-4-re vezettek. A végére majdnem meglett a harminc gól, a végeredmény 29-7 lett.

További részletek és edzői értékelések a szakosztály weboldalán: ksipolo.com

Fotók
Videók

Ajánló

Háromnapos edzőtáboron vett részt nálunk a Partizan Belgrad két korosztályban. Péntektől vasárnapig négy edzőmérkőzést játszott 2004-es és 2005-ös csapatunk.
"Ellenfelek a vízben, barátok a parton" jelmondattal december 22-én a KSI és UVSE vízilabdázói között rendeztük az első ünnepi vizes vetélkedőt.
Egy szokványos bajnoki meccs, vagy mégsem???
A Ferencváros által rendezett felkészülési kupát a 2004-es korosztályban az egyesületünk nyerte.
Három korosztály három győzelem a vasárnapi BENU fiú bajnokságokban az Eger ellen.