Szárnyalunk tovább

Sportlövészet 2018.04.05.
További sikerek az OB második napján is.

A tegnapi ifjúsági versenynapon folytatták versenyzőink nagyszerű szereplésüket. Először fiaink álltak lőállásba. A nagyszámú mezőnyben Hajdu L. Márk kiváló eredménnyel lett országos bajnok. Csapataink most nem kerültek dobogóra, mert versenyzőink nagy része vagy újonc, vagy serdülő korcsoportú volt, de többen új egyéni csúccsal álltak ki a lőállásból.

Lányaink újra elkápráztattak minket. Fábián Sára a junior után megnyerte az ifjúsági egyéni bajnoki címet is. Komáromi Panni végzett a második helyen, míg "A" csapatunk Fábián, Komáromi, Papp Zsófi összeállításban hatalmas fölénnyel nyert. 

A nap zárásaként az új olimpiai versenyszám, a mix következett. Az alapverseny után mindhárom párosunk bejutott az öt csapatos döntőbe az első három helyen.

A bajnoki címet az Egri Viktória, Tamási Péter párosunk hatalmas fölénnyel, országos csúccsal nyerte, míg a Kókai Réka, Hajdu L. Márk párosunk a harmadik helyen zárt. A nagyon elfáradt Fábián Sára Hegedűs András oldalán a negyedik helyen zárt. 

Szombaton a felnőttek folytatják.

További információ és képek a KSI Pisztolyos Sportlövő szakosztály facebook oldalán.

Videók

Ajánló

Kókai Réka 202,4 körrel megnyerte a nyitrai Olimpiai Reménységek versenyét. Az eredménye új országos csúcs és a jelenlegi világcsúcsnál is jobb!
A megnyerhető 8 aranyéremből 7 a KSI-hez került a sportlövő serdülő OB-n.
Magyarország legtöbb utánpótláskorú lövőjét megmozgató versenysorozat döntőjét rendezte meg a KSI sportlövő szakosztálya.
Egri Viktória ezüstérmet szerzett a Belgrád Grand Prix-n.
A márciusi Európa-bajnokságon reményeink szerint számos KSI-s sportlövővel szerepelünk!