Szedlmayer Ildikó előadása a HaBaWaBa tornán

Központ 2018.06.21.
Szedlmayer Ildikó előadása a HaBaWaBa tornán

A KSI SE vízilabda szakosztályának edzője, Szedlmayer ildikó szakmai előadást tartott a HaBaWaBa 2018. nemzetközi vízílabda fesztiválon! A FINA és a LEN szervezésében megrendezett torna, nemcsak a meccsekről, hanem a szakmai előadásokról is szól, amelyen Szedlmayer Ildikó is szerepet kapott! Előadásának témája nem is lehetett más, mint az évtizedek óta szisztematikusan felépített, eredményesen szereplő és folyamatosan fejlődő szakosztály képzési rendszerének bemutatása.

A nagy sikert arató előadáson, többek között az egyik külföldi edzőlegenda Ratko Rudic is jelen volt, aki méltatta az előadás nagyszerűségét és azt is, hogy edzőként sokat tanult, merített és hasznosított a KSI képzési rendszeréből! 

Legnagyobb sikernek mégis az mondható, hogy a LEN és FINA vezetőivel egyeztetés kezdődik ennek a képzési szisztémának a világon történő meghonosításáról! 

GRATULÁLUNK!!!!

Fotók
Videók

Ajánló

Az eddigi alelnök Zsoldos Péter személyében új elnöke van a Központi Sport- és Ifjúsági SE-nek (KSI). Az egykori vízilabdázó a zuglói sportiskolásokat negyed évszázadig vezető Hazsik Endrét váltja az elnöki székben. Alelnök lett a Mike-Vasbányai kenupáros edzője, Oláh Tamás.
Rio-i olimpikonjainkat köszöntöttük egy kellemes és finom ebéddel a Kuha tanyán!
Elkészült a KSI SE rövidített promóciós filmje! Mindenki szánjon rá 10 másodpercet
Decemberben az M4 és a Sport1 csatornáin 1 hónapon keresztül
Szombaton tartottuk a már hagyományosnak mondható díjkiosztó gálánkat.