Szenzációs eredmények a 25 méteres Országos Bajnokságon

Sportlövészet 2018.09.16.
Fantasztikusan szerepeltek lányaink az idei magyar bajnokságon. Ifjúsági lány sportpisztolyos csapatunk tagjai - Komáromi Panni, Fábián Sára, Kovács Tamara - 25 körrel javították meg az ifjúsági csapat országos csúcsot. A régi 1995. óta állt fenn.

Komáromi Panni lett az országos bajnok, Fábián Sára lett a második, míg Kovács Tamara új egyéni csúccsal a harmadik.
Junior lányaink is full KSI-s dobogót produkáltak. Egri Viktória győzött, Fábián Sára lett a második, míg Komáromi Panni a harmadik. És még nincs vége a KSI-s sornak, Kovács Tamara nagyszerű döntővel biztosította be magának a negyedik helyet. Csapatban óriási fölénnyel nyertünk, ha lányaink a világbajnokságon nem javítják meg az országos csúcsot, akkor most tették volna meg. 
Női sportpisztolyos csapatunk is fölényesen nyert Egri Viktória, Nemes Adrienn, Mihalkó Nikoletta összeállításban. Egyéniben Nemes Adri a harmadik, Mihalkó Nikoletta az ötödik lett. Egri Viktória nyerte az alapversenyt, sajnos ő nem tudott elindulni a döntőben.
A standard pisztoly férfiak és nők vegyes mezőnyében Egri Viktória lett az országos bajnok, Nemes Adrienn végzett a harmadik helyen. Csapatunk - Mihalkó Nikolettával kiegészülve a legjobb eredményt érte el - sajnos diszkvalifikálva lett.

Igazán büszkék vagyunk Mindenkire! Megható szereplés volt! 
Hajrá KSI!

Videók

Ajánló

Kókai Réka 202,4 körrel megnyerte a nyitrai Olimpiai Reménységek versenyét. Az eredménye új országos csúcs és a jelenlegi világcsúcsnál is jobb!
A megnyerhető 8 aranyéremből 7 a KSI-hez került a sportlövő serdülő OB-n.
Magyarország legtöbb utánpótláskorú lövőjét megmozgató versenysorozat döntőjét rendezte meg a KSI sportlövő szakosztálya.
Egri Viktória ezüstérmet szerzett a Belgrád Grand Prix-n.
A márciusi Európa-bajnokságon reményeink szerint számos KSI-s sportlövővel szerepelünk!