Szilveszteri Vizesgála

Kajak-kenu 2018.01.03.
December 30-án Szilveszteri Vizesgálát rendeztek a budapesti Tüskecsarnokban, ahová meghívást kapott újdonsült felnőtt világbajnok kajakosunk, Szabó Ági is.

Olimpiai Ötpróba nevezetű eseménysorozat a 2017-es évet egy látványos vízisport-gálával zárta. A délelőtti úszóverseny után gálaműsort rendeztek, ahol Olimpiai- és világbajnok sportolóink mutatták be tudásukat.

A kajakosok egy speciális kajakpóló hajóban versenyezhettek a medencében. Ebben a váltóversenybent az Olimpikonok mérték össze tudásukat a világbajnokokkal. A világbajnokok csapatát erősítette a KSI-s Szabó Ági is, akik nem kis szerencsével, de végül megnyerték ezt a futamot.

A győztes csapatnak Cseh László Olimpiai ezüstérmes úszó adta át a díjakat.

 

 

 

 

Videók

Ajánló

A MOB és a Szentkirályi által májusban elindított Szentkirályi Tehetségprom egyik díjnyertese Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa!!
Egy rövid olimpiai értékelés a Mike Róbert, Vasbányai Henrik párostól és edzőjüktől Oláh Tamástól!
Hétvégén megrendezték a már hagyományosnak számító Nagy Hideg-Hegy futást a kajak-kenusok részére.
Gazsó Dóra Alida, sokaknak csak Dorka, aki az idei évben kétszer is felállhatott a Minszkben megrendezésre kerülő ifjúsági Világbajnokság dobogójának a legfelső fokára. Nemrégiben nagy örömünkre bekerült a szentkirályi tehetségprogramba.
Kajakos gyermekeink màr több, mint egy hònapja elkeztèk a tèli felkèszülèst.