Taroltak a KSI-sek a hétvégi rangsorolón Szegeden

Kajak-kenu 2017.05.15.
Hétvégén megrendezésre került Szegeden az ifjúsági rangsoroló és felnőtt Világkupa válogató!

Fantasztikus eredményeket és meglepetéseket hozott a hétvégén megrendezett ifjúsági és felnőtt rangsoroló, egyben Világkupa válogató!

Az első éves U23-as Racskó Fruzsina és párja, az MTK-s Solyóm Dóra a felnőtt K-2 500 méteren diadalmaskodott, ezzel kiharcolva az indulást a május 25-28-án Szegeden megrendezendő Világkupára. K-2 200 méteren szintén első helyezést ért el Szabó Ágnes és a Honvédos Hagymási Réka. Kenu kettes 1000 méteren Vasbányai Henrik és Varga Dávid duó ért be elsőként a célba, maga mögé utasítva Korisánszky Dávidot és Mike Róbertet. Két hét múlva újra összecsaphatnak nemzetközi keretek között.

Ifjusági mezőnyben a fiatal, mindössze 15 éves Kőhalmi Emese megtréfálva a nagyokat megnyerte a K-1 1000 métert, majd K-2 500 méteren is élre tudott állni Bakó Olgával.

A tavalyi világbajnokunk, Gazsó Dóra Alida K-1 500 méteren első helyen végzett.

Fiúknál nem talált legyőzőre Varga Ádámunk, hiszen amelyik számban elindult, onnan arannyal tért haza!

Négy hét múlva rendezik meg az első ifi  VB és EB válogatót! Sok sikert a továbbiakban is a csapatnak!

 

 

Videók

Ajánló

A MOB és a Szentkirályi által májusban elindított Szentkirályi Tehetségprom egyik díjnyertese Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa!!
Egy rövid olimpiai értékelés a Mike Róbert, Vasbányai Henrik párostól és edzőjüktől Oláh Tamástól!
Hétvégén megrendezték a már hagyományosnak számító Nagy Hideg-Hegy futást a kajak-kenusok részére.
Gazsó Dóra Alida, sokaknak csak Dorka, aki az idei évben kétszer is felállhatott a Minszkben megrendezésre kerülő ifjúsági Világbajnokság dobogójának a legfelső fokára. Nemrégiben nagy örömünkre bekerült a szentkirályi tehetségprogramba.
Kajakos gyermekeink màr több, mint egy hònapja elkeztèk a tèli felkèszülèst.