Triebel Tournament

Ökölvívás 2018.06.18.
Szlovákiában Klin városában járt a KSI ökölvívó csapata. A négy napos viadalon tizennyolc ország 380 versenyzője méretette meg magát. Négy éremmel tért haza csapatunk a rangos tornáról.

Szlovákiában Klin városában járt a KSI ökölvívó csapata. A négy napos viadalon tizennyolc ország 380 versenyzője méretette meg magát. Négy éremmel tért haza csapatunk a rangos tornáról.  Eberwein Mia 50kg és Dobos Rebeka 60kgos súlycsoportban a dobogó második fokára állhattak fel míg Sallai Balázs serdülő 35kgban harmadik helyezést ért el. Halász Nóra felnőtt női 64kgban valamint Varga Enrikó junior 60kgban a selejtezők során vereséget szenvedtek, de kiváló teljesítményük elmismerésre méltó a színvonalas külföldi mezőnyben. Legfiatalabb reménységünk a 11éves Frank Dániel gyermek 35kgos kategóriában skót, német majd kazah riválisát is remek ökölvívással múlta felül ezzel megszerezve a bajnoki címet. Gratulálunk az egész csapatnak és a felkészítőiklnek Törteli Ferenc, Treuer Gábor és Urbán Ferencnek!

Videók

Ajánló

Ksi-is sikerek az OB-én
Utolsó erőfelmérő a Felnőtt O.B. elött
Jövőhéten kezdődik a felnőtt országos bajnokág!
KSI-SE ökölvívó kihelyezet szakosztálya már a XX. XXI. XXIII. kerületiek számára is könnyen elérhető akik szeretnének az ökölvívással foglalkozni de a központi sporttelepünk nehezen elérhető!
Dunaújvárosban jártunk az év első versenyén.