Turbojav Gyermek Bajnokság

Atlétika 2018.04.15.
Minden versenyszámban remekeltek a KSI-s gyerekek

2018.04.15-én került megrendezésre a Budapesten a Postás SE atlétikai pályáján az immár hagyományos TURBOJAV Gyermek Bajnokság kiegészítő számokkal.

Végre az időjárás is a kegyeibe fogadta versenyünket és kellemes enyhe melegben zajlott a verseny mindenki nagy örömére.

11 szakosztály képviseltette magát U11 és U13 korosztályokban.

Név szerint: KSI, HONVÉD, CSEPELI DAC, HERNÁDI KA, KALOCSA, III.KERÜLETI TVE, FTC, MAFC, MVSI, TATAI AC és a POSTÁS SE versenyzői versengtek az érmekért a nap folyamán.

A TURBOJAV versenyszám mellett 30m-es (10m ráfutásos) fotocellás futás,800m és 1000m-es versenyszámokban mérték össze tudásukat a gyermek versenyzők.

Jó, családias hangulatú verseny sikeredett, mindenki nagyon jól érezte magát és sok egyéni csúccsal indult hazafelé a verseny után.

Az eredmény hirdetéseknél olyan kiváló atléták és edzők adták át a díjakat, mint a sokszoros felnőtt női Magyar bajnok sprinter Kaptur Éva vagy Szabó Nikolett gerelyhajító , Egyed Ibolya és Bálint Béla.

A versenyről és az eredményhirdetésekről készült fotók a következő linkről megtekinthetőek: https://photos.app.goo.gl/UDaYw33JxQU0mFmy1

További sikereket kívánunk!

 

Videók

Ajánló

Ügyesek, gyorsak és pontosak voltak az utolsó Sport XXI versenyen a KSI legkisebb atlétái
Jól szerepeltek a rúdugró lányok
Ünnepi hangulat övezte a rendezvényt
A 2016-os évet távolugró háziversennyel zártuk
Újévi fedett pályás verseny Dunakeszin és rúdugró verseny Budapesten