Újabb öt aranyérem a leány utánpótlásban!

Női torna 2017.11.25.
Újabb öt arany a MATSZ-Zsebibaba Országos Bajnokságon

Újabb öt aranyat és további nyolc érmet nyertek a Női Torna Szakosztály utánpótlás versenyzői a Központi Tornacsarnokban megrendezett MATSZ-Zsebibaba Országos Bajnokságon.

A legfiatalabbak I. korcsoprtos versenyének össetett bajnoka Bácskay Kincső lett!

A II. korcsoport összetett versenyét Balzsay Hanna nyerte. A dobogó többi fokára is KSI-s veresenyző állhatott. Második helyen Bogyó Anna végzett, a harmadik Gróf Diána lett.

A legidősebbeknél a III. korcsoportban Az összetett versenyt Szmirnov Anna nyerte. Bailey Kámea harmadik, Digruber Eszter negyedik, Gáspár Gréta tizedik, Gyovai Panna a tizennegyedik helyen végzett. Ebben a korosztályban szerenkénti eredményeket is hirdettek. Az ugrást és a talajt Szmirnov Anna nyerte. Ezen kívül szerzett még egy második helyet felemás korláton és egy negyedik helyet gerendán. Korláton Digruber Eszter és Bailey Kámea holtversenyben a haramdik helyet szerezte meg. Pontszerző helyen végzett még ugrásban Bailey Kámea hatodik helyezésével, Digruber Eszter gerenda negyedi és talaj ötödik helyezésével, valamint Gyovai Panna talaj hatodik helyezésével.

Edzőik: Zsigmondné Nagy Zsuzsa, Balzsayné Reubl Tünde, Pózna Előd és Kisiván István.

Gratulálunk az eredményekhez.

Videók

Ajánló

Torna leány Gyermek Országos Bajnokság
Péter Sára ugrásban 3. az ORV-n
Torna, leány Ifjúsági I.o., Kadet és Serdülő Országos Bajnokság
Csapatbajnoki címet nyert a női Ifjúsági I. osztályú tornász csapat
Női torna Szuper CSB és Mesterfokú Bajnokság