Újabb sikeres utazás

Vízilabda 2017.10.15.
Debrecenben voltak országos csapataink, ahol fordulatos mérkőzéseken győztünk mindhárom korosztályban.

Három remek mérkőzésen volt túl szakosztályunk Debrecenben. Az első mérkőzést a Gyerek csapatunk játszotta, akik gyengébb kezdés után sikerült erőrekapni és ellépni ellenfelétől. Az második negyedtől teljesen átvették az irányítást a mérkőzésen és a végén 20-8-as győzelmet arattak.

A Serdülők következtek, akik hasonlóan a Gyerek csapathoz kicsit álmosan kezdték a mérkőzést. A második negyedtől sikerült egy kicsit ellépniük és a végéig növelni az előnyüket. A végén 18-6-os győzelmet arattak.

Az Ifjúsági csapatunk mérkőzése volt a legizgalmasabb. Az elején a Debreceniek uralták a mérkőzést és 4-1-re húztak el a negyed végére. A félidőig egy góllal tudtunk feljönni, de egy percig sem adtuk fel. A harmadik negyedben fordítottunk, az utolsó negyed előtt két góllal 6-4-re vezettünk. Az utolsó negyedben pedig egy nagy hajrába kezdtek és 11-5-ös győzelmet arattak.

További részletek a ksipolo.com-on.

Fotók
Videók

Ajánló

Háromnapos edzőtáboron vett részt nálunk a Partizan Belgrad két korosztályban. Péntektől vasárnapig négy edzőmérkőzést játszott 2004-es és 2005-ös csapatunk.
"Ellenfelek a vízben, barátok a parton" jelmondattal december 22-én a KSI és UVSE vízilabdázói között rendeztük az első ünnepi vizes vetélkedőt.
Egy szokványos bajnoki meccs, vagy mégsem???
A Ferencváros által rendezett felkészülési kupát a 2004-es korosztályban az egyesületünk nyerte.
Három korosztály három győzelem a vasárnapi BENU fiú bajnokságokban az Eger ellen.