Újonc Magyar Nemzetközi

Asztalitenisz 2018.01.08.
Straubinger Balázsnak mondhatni jól indult az új év. Csapatban ezüstérem,egyéniben bronzérmet sikerült nyernie.

Az újonc korosztály legrangosabb európai versenyével kezdődött meg pénteken a 2018-as,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.

Klubbunkat összesen 9 gyerek képviselte. Színvonalas mezőny gyűlt össze az angyalföldi sportközpontban.Straubinger Balázs amellett,hogy klubbunkat képviselte, a Magyar válogatott színeiben vett részt az eseményen.

Balázs csapatban az orosházi színekben versenyző Molnár Leventével egészen a döntőig jutottak ahol "hazai" végső küzdelem alakult ki hiszen a válogatott másik csapatával kerültek össze, de a végén a másik csapat örülhetett.

Egyéniben a főtáblára jutás Benczik Dórának, Trungel Mirellának Straubinger Balázsnak és Csaba Áronnak sikerült. 

Az első körön azonban már csak Balázs és Mirella jutottak túl. Balázs fantasztikus játékkal egészen az elődöntőig jutott ahol egy Dán fiúnak sikerült megállítania. (2:3)

Vigaszágon második helyet szerzett Vörös Balázs és szintén dobogóra álhatott Török Seiya Krisztián is.

Gratulálunk minden versenyzőnknek!

 

Fotók
Videók

Ajánló

A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.