Újonc Serdülő Ifjúsági Budapest Bajnokság

Asztalitenisz 2018.01.28.
Két arany, egy ezüst és három bronzérem a hétvégéről.

Pénteken kezdődött a három napig tartó Budapest Bajnokság. Az első napon az újoncok léphettek asztalhoz. A lány versenyszámot az Ormai csarnokban a fiúk versenyét a BVSC-ZUGLÓ termében rendezték meg.

Az ujoncok U12 versenyszámában bronzérmesek lettek: Benczik Dóra, Török Seiya és Vörös Balázs.

Az újonc leány összevont korosztályt Letanóczki Dalma nyerte meg ezzel megszerezte az első aranyérmünket a nyitó napon.

A serdülő fiú párosban szintén KSI-s aranyérem született, Huzsvár Erik és Ujvári Máté állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

Huzsvár Erik egyéniben ezüst érmet szerzett csak a pécsi Hőgye Dániel bizonyult nála jobbnak.

Gratulálunk versenyzőinknek!

Videók

Ajánló

A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.