Újonc sikerek a Serdülők között

Asztalitenisz 2017.10.30.
Orosházán rendezték meg a két napig tartó „Pintér Attila” I. osztályú újonc és serdülő ranglista emlékversenyt,ahonnan két aranyat és két bronzérmet sikerült haza hoznunk.

Szombat reggel az U11 és U12 versenyszámmal kezdődött ahol a fiúknál Csaba Áron(U12) folytatta jó szériáját és most aranyéremmel térhetett haza. A harmadik helyet Straubinger Balázs szerezte meg.

U13 ban Straubinger Balázs VIII. helyen végzett. Kicsit előrébb vártuk őt,de másnap a Serdülők mezőnyében (S15) bomba meglepetéssel nagyszerű játékkal nála előrébb rangsorolt játékosokat legyőzve jutott az elődöntőbe ahol Balogh Bencétől 3:1 -re kapott ki. 

Huzsvár Erik az elődöntőben 3-0-ra győzte le a pécsi Hőgye Dánielt így a serdülő versenyszám döntőjében két újonc korosztályú csapott össze ahol Erik visszavágott a klubtársát búcsúztató tolnai Balogh Bencének és győzőtt 3-1 arányban.

Fotók
Videók

Ajánló

A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.