Hírek

Ezüstjubileum a KSI SE-ben

Öttusa
Huszonöt esztendő – bizony ez már nagy idő. Munkában eltöltve még nagyobb. Ezt az időt egy helyen eltölteni és ott folyamatosan színvonalas teljesítményt nyújtani – ez pedig már egyenesen dicséretes produkció. Jámbor Gyöngyi, a Központi Sportiskola SE öttusázóinak utánpótlás edzője mindezt elmondhatja magáról. A változatlanul lendületes, ambiciózus edzőnővel ez alkalomból beszélgettünk.

Boros Iván EORV bronzérmes

Judo
Ifjúsági EK (EORV), Bielsko-Biala

5 érem a diákolimpiákról

Judo

Taroltak hétvégén az ifi lányok!

Kajak-kenu

LSU

Asztalitenisz

2018-ban a KSI SE a legeredményesebb egyesület Huzsvár Erik serdülő kora ellenére legyőzte az Ifjúsági (U18) mezőnyt ezzel is nagyban hozzá járulva, hogy a KSI legyen a legeredményesebb szakosztály 2018-ban.
Győzedelmes hétvége A négy versenyszámból három aranyérmet nyertek a KSI-sek és egy szépen csillogó ezüstérmet.
Dupla aranyérem a hétvégi MOATSZ kupán A Serdülő MOATSZ kupáról két aranyéremmel és egy bronzéremmel tértek haza versenyzőink.
Újonc Serdülő Ifjúsági Budapest Bajnokság Két arany, egy ezüst és három bronzérem a hétvégéről.

Atlétika

Magyarország Felnőtt, U23 és Junior  Összetett Atlétikai Bajnoksága A fiú Junior tízpróba csapat két napos küzdelemben bajnoki címet szerzett. Az egyéni versenyben Varga Hunor a második, Gábris Dávid a negyedik helyet szerezte meg. A két nap hőse Gladys Bálint, aki sérült bokával teljesítette a két napot. https://atletika.hu/sites/default/files/masz/eredmenyek/2018/369-magyarorszag-felnott-u23-es-junior-osszetett-atletikai-bajnoksaga-2018-eredmenyek-0519200757.pdf
Rába Kupa Győr https://atletika.hu/sites/default/files/masz/eredmenyek/2018/370-raba-kupa-eredmenyek-0519225355.pdf
Szuper Liga 3 próba Naszódi Benedek KSI SE 2088 ponttal nyerte a 3 próbát. Egyéni csúcs magasugrásban 209cm.

Férfi torna

Ifjúsági és Kadet OB. Ifi és kadet OB. szerenkénti döntők
Ifjúsági és Kadet Ob Ifi kadet OB egyéni összetett
Fiú Gyermek Kezdő, Haladó OB Fiú Gyermek Országos Bajnokság
OB.gyerek verseny Gyerek kezdő,serdülő I.o.

Jégkorong

U14: Szép játék, megérdemelt győzelem Fölényes győzelemmel zárult a KSI kölyök csapatának a szezon utolsó idegenbeli mérkőzése. KSI SE: 21 - Veszprémi Jéglovagok: 1
Szezonzáró mérkőzés a veszprémiek ellen U12-ben Lezárult az U12-es korosztály bajnoksága
U14: Hosszabbításban hirtelen halál Most nem sikerült gólt ütni a hosszabbításban

Judo

Kalász Ákos és Varga Donát is győzött! Diák C- és Ifjúsági diákolimpia, Szombathely
Beringer Fatime aranyérmes! Junior EK, Kaunas
Aranyos felvidéki hétvége Nemzetközi utánpótlás verseny, Rimaszombat
Varga Donát ötödik Ifjúsági EK, Kolozsvár

Kajak-kenu

Nyári tábor Nyári kajak-kenu tábor a ksi-ben
Portugáliában tréningeznek lányaink Március 10-én Portugáliába, azon belül Montebeloba utazott a KSI-s lányok 6 fős különítménye
Ki a télben, ki a nyárban folytatja a felkészülést Felnőtt kenus csapatunk Dél-Afrikába utazott, ahol elkezdték a tavaszi felkészülést.
KSI-s kajak-kenusokat díjaztak 2018. február 12-én, már másodszor adták át a Kovács István Alapítvány ösztöndíjait a Művészetek Palotája Üvegtermében.

Karate

53. EKF Felnőtt Európa Bajnokság Idén kerül 53. alkalommal megrendezésre a felnőtt európa bajnokság, melynek ezúttal a szerbiai Novi Sad ad otthon. Hazánkat férfi formagyakorlatban Nagy Botond, a KSI versenyzője képviseli.
Kis csapat is nagyot durrant - Avagy a 2018-as WKF Magyar Bajnokság Április 21-22-én került megrendezésre az idei WKF Magyar Bajnokság, melyre 70 egyesület 900 nevezésével zajlott le. Természetesen mi is gőzerővel készültünk, hogy a lehető legtöbb magyar bajnoki címet hódítsuk el.
Két hétvége, két verseny, rengeteg érem Kicsit adósok vagyunk a hírekkel, ugyanis március 10-11-én Pozsonyban, 24-én pedig Szekszárdon versenyeztek karatékáink, nem is kis sikerekkel.
I. KSI kupa Hétvégén immáron a KSI égisze alatt került megrendezésre egyesületünk háziversenye, a KSI kupa.

Kerékpár

Csapatbemutató a Brigaexpón A KSI csapata idén is megmutatta magát a Bringaexpón.
Honos Csenge lett az év kerékpárosa Honos Csenge az év női junior kerékpárosa. Csenge a bajnoki ranglista, és a Magyar Kupa sorozat összesített listájának is az élén végzett, így joggal vehette át az év sporttolója díjat.
2017 Bajnokai Egy videó a 2017-es évad bajnoki helyezetteiről.
Kiváló eredmények a hegyi OB-n Újabb remek eredmények az Orfűn rendezett hegyi OB-n. Az ifi lányok megint kisajátították a dobogót. Honos Csenge nyert, László Tamara 2., és Kovács Vivien a 3. lett. Az ifi fiuknál Forray Andris állhatott a dobogó legfelső fokára.

Kézilabda

Kézilabdázz Szívvel! KSI-Ócsa Felkészülési Utánpótlás Kézilabda Torna - Leány U9
Világbajnok és világválogatott előtt játszottak a fiúk KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna Kézilabda játék, te csodás!

Központ

Vízilabda: Bóbis Botond vb-re készül, olimpiáról álmodik A KSI SE vízilabdázója Bóbis Botond vb-re készül, olimpiáról álmodik
Így is, úgy is a mezőny fölé nőtt – dr. Szívós István a KSI SE vízilabda szakosztályvezetője 70 éves Így is, úgy is a mezőny fölé nőtt – dr. Szívós István a KSI SE vízilabda szakosztályvezetője 70 éves
Küldöttközgyűlés Meghívó a Központi Sport és Ifjúsági Egyesület Küldöttközgyűlésének tagjai részére
Új buszok a KSI SE autóparkjában Állami támogatásból két új buszt vásároltunk.

Női torna

Leány Utánpótlás CSB 2. forduló Leány Utánpótlás Csapatbajnokság 2. forduló, Előírt Országos Bajnokság
Sikeres idénykezdet női tornában Utánpótlás csapatbajnokság 1. forduló
Decathlon hónap műhelye szavazás Hónap műhelye verseny
Mesterfokú Bajnokság Győrben rendezték meg a Mesterfokú Tornász Bajnokságot a Női Szuper CSB 2. fordulójával egybekötve

Ökölvívás

Elsöprő sikerek a Budapest Bajnokságon A Ksi Se versenyzői arattak a Budapest Bajnokságon, 23 fővel vettünk részt péntek, szombat, vasárnap zajlott megmérettetésen.Tartalmas, szakmailag rendkívül hasznos napokat tölthettünk a Budapest Bajnokságon, versenyzőink közül öten fölényes győzelmet arattak és arany éremmel térhettek haza, de a többiek is kíválóan szerepeltek és dobogós helyezéssel fejezték be a megmérettetést.
Dömény Martin és Balogh Péter Tatán készülnek a Serdülő Európa Bajnokságra Dömény Martin és a Balogh Péter leutaztak Tatára, megkezdték a felkészülést a Serdülő Európa Bajnokságra.
Nagy szeretettel várunk minden sportolni vágyót a Ksi Ökölvívó Szakosztályban Ksi Ökölvívó Szakosztály nagy szeretettel várja a fiatalokat, a kíváló edzőinknek és csapatunknak köszönhetően óriási sikereket érünk el az évek alatt, a versenyző csoportunk edzései minden nap 17:00-tól 19:00-ig tart, de természetesen várjuk az ökölvívást szerető gyerekeket is a kezdő csoportunkban amely minden nap 15:30-tól 17:00-ig tart.
Budai Vivien ötödik lett az U22-es Európa Bajnokságon Budai Vivien ötödik helyezést ért el az U22-es Európa Bajnokságon.

Öttusa

Csapat-győzelem és kibérelt dobogó egyéniben Mindhárom egyéni érem KSI-s öttusázó nyakába került a NU SKIN Felnőtt Országos Öttusa Bajnokság férfi számának eredményhirdetésekor; Kasza Róbert mellé Bereczki Richárd és Regős Gergely (mindannyian KSI SE) is felállhatott a dobogóra!
Boros Alexandra bronz-, női csapatunk aranyérmet nyert a junior OB-n Boros Alexandra egyéni harmadik, Bánki Adél ötödik és Sarcia Borbála tizedik helyének köszönhetően a dobogó tetejére állhatott női csapatunk a juniorok országos bajnokságán.
BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK! A KÖZPONTI SPORT- ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET MINDEN TAGJÁNAK ÉS SZURKOLÓJÁNAK ÁLDOTT KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!
Földházi és Kasza lett az Év Öttusázója A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 56 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.

Sportlövészet

OB összefoglaló Bravúros teljesítmények az OB-n A múlt héten került megrendezésre Százhalombattán a légfegyveres magyar bajnokság, ahol három korcsoport versenyzői mutatták meg, hogy ki a legjobb az itthoni mezőnyben.
Szárnyalunk tovább További sikerek az OB második napján is.
PELE kupa Nagy gratuláció a helyezetteknek!

Szabadidő szakosztály

Vízilabda

KSI neveltjei a vízilabda Európa Kupa szuperdöntőjében KSI neveltjei a vízilabda Európa Kupa szuperdöntőjében
A Hónap Műhelye szavazás Idén is újra indul szakosztályunk a "Hónap Műhelye" szavazáson. Minden szavazat számít, így kérünk mindenkit, hogy egy szavazattal támogasson minket, hogy a tavalyihoz hasonlóan újra szakosztályunk lehessen a "Hónap Műhelye".
Az ARANYCSAPAT KSI-s NEVELŐJE 70 éves! Az ARANYCSAPAT KSI-s NEVELŐJE PÉK GYULA 70 éves - Isten éltesse!
Ifjúsági csapatunk a felnőttek között OBI/B-s bajnokságban győzött Ifjúsági csapatunk az Alfa SC-ESMTK ellen.