Hírek

Magyarország Serdülő és Újonc Atlétikai Bajnoksága 2018 egyben Serdülő Magyar Liga

Atlétika
Több jó KSI-s eredmény a miskolci serdülő -újoncországos bajnokságon. Gyóni Maksa Levente KSI SE az Újonc korosztály Országos Bajnoka rúdugrásban! Ballai Júlia 2. a rúdugrás döntőjében 2.70 m-es teljesítménnyel! Tarr Vivien 80m gáton lett 3., míg a serdülőknél Szántai Gábor 2. helyezett 80m gáton! Nabilek Péter Simon 300m síkon 2. hely egyéni csúccsal. Láng Tamás Róbert ötösugrásban teljesített aranyjelvényes szintet, és lett 3.

Ezüstös paksi hétvége

Judo
Junior EK, Paks

ORV II. hely Plzenben

Sportlövészet

Gyomaendrődi felkészülés

Kajak-kenu

LSU

Asztalitenisz

Kelet-Magyarország 2018.évi Újonc és serdülő területi II.osztályú ranglista verseny Kiskunmajsán rendezték meg a Kelet-Magyarország 2018.évi újonc és serdülő ranglista versenyt.
2018-ban a KSI SE a legeredményesebb egyesület Huzsvár Erik serdülő kora ellenére legyőzte az Ifjúsági (U18) mezőnyt ezzel is nagyban hozzá járulva, hogy a KSI legyen a legeredményesebb szakosztály 2018-ban.
Győzedelmes hétvége A négy versenyszámból három aranyérmet nyertek a KSI-sek és egy szépen csillogó ezüstérmet.
Dupla aranyérem a hétvégi MOATSZ kupán A Serdülő MOATSZ kupáról két aranyéremmel és egy bronzéremmel tértek haza versenyzőink.

Atlétika

U23 válogatott viadal POL- CZE-HUN-SLO Kraków/POL-ban Weiler Virág egyéni csúccsal erősítette a válogatott szereplését 3000m-en a négyes viadalon!!
U20 (Junior) válogatott viadal CZE-HUN-POL-SLO-SVK A KSI SE atlétája, Kárai Kázmér tanítványa 5. Csongor Horváth 00 Hungary 1 4:02.27 6.00 eredménnyel végzett a válogatott viadalon. Gratulálunk.
U18 EB  Győr Szakosztályunkból 5 versenyző szerepelt az Ifjúsági Európa-bajnokságon, Győrben! A legjobb helyezést - VII.-, a svéd-váltóban induló Czipó Marcell szerezte, aki a második távot (200 m) futotta. https://atletika.hu/sites/default/files/masz/eredmenyek/2018/u18ebgyoreredmenyekstream.pdf
45. Paulínyi Emlékverseny https://atletika.hu/sites/default/files/masz/kiirasok/2018/2018kirsmasz_paulinyivgleges06.04.pdf KSI SE atlétái a Paulinyi emlékversenyen, ahol Főző Jánosra is emlékeztek a női 800m-es versennyel!

Férfi torna

Nyári torna tábor Tanfolyamos gyerekek nyári tábora torna szakosztályunkban.
Budapest Bajnokság gyerek kezdő korosztály 2018.06.16.-án Gyerek kezdő korosztályban a KSI "A"csapat 2.lett.
Budapest Bajnokság gyerek haladó korosztály Két harmadik hely a Budapest Bajnokságon.
Serdülő haladó Budapest Bajnokság Serdülő haladó korosztályban a KSI csapata nyerte a Budapest Bajnokságot.

Jégkorong

U14: Szép játék, megérdemelt győzelem Fölényes győzelemmel zárult a KSI kölyök csapatának a szezon utolsó idegenbeli mérkőzése. KSI SE: 21 - Veszprémi Jéglovagok: 1
Szezonzáró mérkőzés a veszprémiek ellen U12-ben Lezárult az U12-es korosztály bajnoksága
U14: Hosszabbításban hirtelen halál Most nem sikerült gólt ütni a hosszabbításban

Judo

Varga Donát csapat EB ötödik Ifjúsági csapat EB, Szarajevó
Varga Brigitta hetedik Ifjúsági egyéni EB, Szarajevó
Nyári judo tábor Egész napos elfoglaltságot biztosít judo szakosztályunk nyári tábora a szünidőben.
Két érem Szerbiából! Felnőtt EK, Belgrád

Kajak-kenu

Kajak-kenu nyári tábor A szünidő beköszöntével elindult vízitelepünkön a nyári szezon.
Nyári tábor Nyári kajak-kenu tábor a ksi-ben
Taroltak hétvégén az ifi lányok! Hétvégén rendezték meg Szegeden az idei első ifjúsági és felnőtt versenyt a kajak-kenusoknál.
Portugáliában tréningeznek lányaink Március 10-én Portugáliába, azon belül Montebeloba utazott a KSI-s lányok 6 fős különítménye

Karate

53. EKF Felnőtt Európa Bajnokság Idén kerül 53. alkalommal megrendezésre a felnőtt európa bajnokság, melynek ezúttal a szerbiai Novi Sad ad otthon. Hazánkat férfi formagyakorlatban Nagy Botond, a KSI versenyzője képviseli.
Kis csapat is nagyot durrant - Avagy a 2018-as WKF Magyar Bajnokság Április 21-22-én került megrendezésre az idei WKF Magyar Bajnokság, melyre 70 egyesület 900 nevezésével zajlott le. Természetesen mi is gőzerővel készültünk, hogy a lehető legtöbb magyar bajnoki címet hódítsuk el.
Két hétvége, két verseny, rengeteg érem Kicsit adósok vagyunk a hírekkel, ugyanis március 10-11-én Pozsonyban, 24-én pedig Szekszárdon versenyeztek karatékáink, nem is kis sikerekkel.
I. KSI kupa Hétvégén immáron a KSI égisze alatt került megrendezésre egyesületünk háziversenye, a KSI kupa.

Kerékpár

Két Bajnoki cím az Időfutam Országos bajnokságon Összesen hét érmet szereztek e KSI kerékpárosai az időfutam bajnokságon, amiből kettő arany.
Csapatbemutató a Brigaexpón A KSI csapata idén is megmutatta magát a Bringaexpón.
Honos Csenge lett az év kerékpárosa Honos Csenge az év női junior kerékpárosa. Csenge a bajnoki ranglista, és a Magyar Kupa sorozat összesített listájának is az élén végzett, így joggal vehette át az év sporttolója díjat.
2017 Bajnokai Egy videó a 2017-es évad bajnoki helyezetteiről.

Kézilabda

Kézilabdázz Szívvel! KSI-Ócsa Felkészülési Utánpótlás Kézilabda Torna - Leány U9
Világbajnok és világválogatott előtt játszottak a fiúk KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna Kézilabda játék, te csodás!

Központ

ELHUNYT A KSI ALAPÍTÓ DR. HALMOS IMRE Életének 89. esztendejében elhunyt dr. Halmos Imre fair play-életműdíjas tenisz mesteredző, sportvezető, a Testnevelési Egyetem egykori tanszékvezetője.
Öt KSI nevelésű játékos a Vízilabda Eb csapatban Öt KSI nevelésű játékos a Vízilabda Eb csapatban
A SPORTORVOSI RENDELÉS SZÜNETEL 2018. JÚLIUS 9-22. KÖZÖTT! A SPORTORVOSI RENDELÉS SZÜNETEL 2018. JÚLIUS 9-22. KÖZÖTT!
Szedlmayer Ildikó előadása a HaBaWaBa tornán Szedlmayer Ildikó előadása a HaBaWaBa tornán

Női torna

Leány Utánpótlás CSB 2. forduló Leány Utánpótlás Csapatbajnokság 2. forduló, Előírt Országos Bajnokság
Sikeres idénykezdet női tornában Utánpótlás csapatbajnokság 1. forduló
Decathlon hónap műhelye szavazás Hónap műhelye verseny
Mesterfokú Bajnokság Győrben rendezték meg a Mesterfokú Tornász Bajnokságot a Női Szuper CSB 2. fordulójával egybekötve

Ökölvívás

Triebel Tournament Szlovákiában Klin városában járt a KSI ökölvívó csapata. A négy napos viadalon tizennyolc ország 380 versenyzője méretette meg magát. Négy éremmel tért haza csapatunk a rangos tornáról.
Budai Vivien a Felnőtt Európa Bajnokságon Budai Vivien a Felnőtt Európa Bajnokságon méretette meg magát, ahol több bírói hiba és részrehajló vezetés miatt 3:2-es pontozással alul maradt.
Egy bronzéremmel tértek haza a srácok az Európa-bajnokságról Két Ksi-s fiú Dömény Martin 54kg és Balogh Péter 105kg súlycsoportban képviselte országunkat, a Bulgáriában zajló Scholl boys Európa-bajnokságon.
Elsöprő sikerek a Budapest Bajnokságon A Ksi Se versenyzői arattak a Budapest Bajnokságon, 23 fővel vettünk részt péntek, szombat, vasárnap zajlott megmérettetésen.Tartalmas, szakmailag rendkívül hasznos napokat tölthettünk a Budapest Bajnokságon, versenyzőink közül öten fölényes győzelmet arattak és arany éremmel térhettek haza, de a többiek is kíválóan szerepeltek és dobogós helyezéssel fejezték be a megmérettetést.

Öttusa

Gulyás Michelle csapatban junior Európa-bajnok A Barcelonában megrendezett junior Európa-bajnokság női döntőjének napján Guzi Blanka ezüstérmes lett, a Guzi Blanka - Gulyás Michelle - Kalincsák Eszter összetételű magyar csapat pedig aranyérmet szerzett.
Koleszár Mihály nyerte az U17-es Európa-bajnokságot! Remek versenyzésének köszönhetően öttusa szakosztályunk kiválósága, Koleszár Mihály nyerte az utánpótláskorúak drzonkówi viadalát! Az egyéni győzelem mellett egy csapat-aranyérem is Misi vitrinjébe került, hiszen a Koleszár Mihály (KSI), Szakály Bence (BHSE) Gáll András (Trion) összetételű csapat is győzött!
Cornides Edit Edzői Életműdíjat kap A Magyar Edzők Társaságának közleménye szerint Cornides Editnek, a KSI öttusa edzőjének a Mesteredzői Kollégium javaslata alapján Edzői Életműdíjat adományoz a MET elnöksége.
Ezüstjubileum a KSI SE-ben Huszonöt esztendő – bizony ez már nagy idő. Munkában eltöltve még nagyobb. Ezt az időt egy helyen eltölteni és ott folyamatosan színvonalas teljesítményt nyújtani – ez pedig már egyenesen dicséretes produkció. Jámbor Gyöngyi, a Központi Sportiskola SE öttusázóinak utánpótlás edzője mindezt elmondhatja magáról. A változatlanul lendületes, ambiciózus edzőnővel ez alkalomból beszélgettünk.

Sportlövészet

Junior VK Suhl - a KSI-s lányok alkotta magyar csapat bronzérmet szerzett, Egri Viki második Mai nappal befejeztük szereplésünket a suhli junior VK-n, ami a világ legnagyobb és legrangosabb junior korosztályú versenye. Összesen 750 induló volt. A KSI-t három lányunk képviselte: Egri Viki, Fábián Sára és Komáromi Panni.
Hatalmas egyéni csúcsok az első felnőtt VB válogatón, és az angol érettségi is kipipálva Nemes Adrienn nem aprózta el, 14 körös egyéni csúccsal zárta (572 kör) a nők légpisztolyos VB válogatóját, mellyel egy-egy körös előnyt szerzett a keszthelyi Major Vera (571 kör), és a szintén KSI-s Egri Viki (570 kör) előtt. A mezőny kiegyensúlyozottságát mutatja, hogy az első öt VB-re pályázó versenyző három körön belül teljesített.
A lányok kibérelték a dobogót A KSI-s sportlövő lányok kibérelték a dobogót
Nyitányként junior Európa csúcs! Múlt héten rendezték meg Münchenben az év legnagyobb felnőtt világ kupa versenyét, amelyen a KSI-t Egri Viktória és Nemes Adrienn képviselte.

Szabadidő szakosztály

Vízilabda

KSI neveltjei a vízilabda Európa Kupa szuperdöntőjében KSI neveltjei a vízilabda Európa Kupa szuperdöntőjében
A Hónap Műhelye szavazás Idén is újra indul szakosztályunk a "Hónap Műhelye" szavazáson. Minden szavazat számít, így kérünk mindenkit, hogy egy szavazattal támogasson minket, hogy a tavalyihoz hasonlóan újra szakosztályunk lehessen a "Hónap Műhelye".
Az ARANYCSAPAT KSI-s NEVELŐJE 70 éves! Az ARANYCSAPAT KSI-s NEVELŐJE PÉK GYULA 70 éves - Isten éltesse!
Ifjúsági csapatunk a felnőttek között OBI/B-s bajnokságban győzött Ifjúsági csapatunk az Alfa SC-ESMTK ellen.