Hírek

Február 4 és 8.-a között a sportorvosi rendelés szünetel!

Központ
A sportorvosi rendelés február 4.- 8. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet!

Utánpótlás férfi tornászaink edzését látogattuk meg.

Férfi torna
Pisák Tamás tanítványai is alapozással töltik az év elejét.

Új bírói lettek a KSI Karate Szakosztályának

Karate

Év eleji eredményekkel, de jó helyezésekkel zártuk az első EB válogatót

Sportlövészet

LSU

Asztalitenisz

ÉREMESŐ  az évadnyitó utánpótlás asztalitenisz versenyen A 2018/2019-es évad nyitó országos utánpótlás versenyét rendezte az Országos Asztalitenisz Szövetség augusztus 29-30-31-én. A lányok az Ormai László csarnokban, a fiúk a BVSC termeiben vitézkedtek. A három napos viadalon 150 lány induló és 240 fiú induló versenyzett.
Kelet-Magyarország 2018.évi Újonc és serdülő területi II.osztályú ranglista verseny Kiskunmajsán rendezték meg a Kelet-Magyarország 2018.évi újonc és serdülő ranglista versenyt.
2018-ban a KSI SE a legeredményesebb egyesület Huzsvár Erik serdülő kora ellenére legyőzte az Ifjúsági (U18) mezőnyt ezzel is nagyban hozzá járulva, hogy a KSI legyen a legeredményesebb szakosztály 2018-ban.
Győzedelmes hétvége A négy versenyszámból három aranyérmet nyertek a KSI-sek és egy szépen csillogó ezüstérmet.

Atlétika

Évzáró az Atlétáknál Jó hangulatban lezajlott az atléták 2018-as évértékelő, évzáró rendezvénye. Összegeztük az év történéseit, ajándékokat osztottunk az eredményes sportolóinknak, megköszöntük edzőink fáradozását, és bizakodva nézünk a 2019-es év kihívásai elé. Köszönjük KSI SE!
X-MAS CUP 2018 Jól szerepeltünk az X-MAS Kupán Székesfehérváron. Kulcsár Boglárka, Ballai Júlia, Molnár Barnabás is első!! Gratulálunk!
Mezei futó Magyar Liga 3. forduló "A felnőtt lányok / Pataki A., Böhm L. / a rajt pillanatától kezdve magukhoz ragadták a kezdeményezést és hamar elfutottak a mezőnytől."
Mezei Futó Magyar Liga 2. forduló Pataki Anna ismét győzött!

Férfi torna

Sikeres szereplés a Liberecben (Csehország) megrendezett ORV-n Az utánpótlás válogatottal két KSI-s tornász vett részt, november 30 – december 1. között a liebereci ORV-n.
Országos Kadet Bajnokság Sikeres szereplés a kadet bajnokságon.
Gyermek haladó OB. Dobogón a gyermek haladó csapatunk is.

Jégkorong

Ünnepi hangulatban Hagyományainkhoz híven idén is szülő - gyerek mérkőzéssel búcsúztattuk az évet minden korosztályban
Edzés az új jégpályán. A KSI jégkorong-szakosztálya birtokba vette a Millenárison felállított jégpályát.
Balogh Tibor a Hírességek csarnokában! Balogh Tibort szakosztály vezetőnket,, Hudák Gábort, Losonci Györgyöt és Pék Györgyöt a Roland Divatház Négy Nemzet Torna magyar–olasz mérkőzése előtt köszöntötték.
U12 B - ISK LENDÜLET Gyergyószentmiklós mérkőzés Október eleje óta zajlanak a jégkorong mérkőzések az U12-es korosztályban, "B" csapatunk ezúttal gyergyószentmiklósi ellenfelével küzdött meg

Judo

Kettő érem Aradról. U16&U18 nemzetközi, Arad
Sikeres légióskodás Serdülő- és Junior CSB, Győr
Kalász Ádám aranyérmes! Serdülő OB, Siklós

Kajak-kenu

Kettes kör, az októberi nyárban. Tóth Petra tanítványai edzésén jártunk. A 'kettes kiemelőig' tartó edzés egy 16 kilométeres kört jelent.
Sikeres KSI-s szereplés az ORV-n Hétvégén Poznan adott otthon az Országos Olimpiai Reménységek versenyének.
Agócs Mihály mesteredző a fiatalok sikereinek titkairól Agócs Mihály, a KSI SE kajak-kenu szakosztályában a 9−13 éves kajakosok felelőse, mesteredző. Az elismerést 2011-ben kapta meg. Tanítványai több mint száz magyar bajnoki címet szereztek az évek során. Közülük a legeredményesebb az ötszörös olimpiai bajnok, Portugáliában tizenegy már meglévő vb-címéhez újabb hármat gyűjtő Kozák Danuta, de Benedek Dalma, Szabó Gabriella és Paksy Tímea is nála tanulta a sportág alapjait.
Egy kis túra a kemény év után! Kölyök és gyermek csapatunk vizivándor táborba vettek részt a jól sikerült Magyar Bajnokság után!

Karate

Szabó Marcell kvalifikálta magát az Európa Bajnokságra Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Nagy Botond, WKF világbajnokság, Guinness rekord Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Az elmúlt 2 hét eseményei Habár hírek nem jöttek, de nem telt eseménytelenül a KSI Karate Szakosztályának az elmúlt két hete. Ezalatt a rövid idő alatt volt két verseny és egy edzőtábor, valamint szuper eredmények.
Nagy Botond képviseli hazánkat a WKF Világbajnokságon Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.

Kerékpár

KSI Kerékpáros Szakosztály Évzáró Rendezvény 2018. December elsején került sor a kerekesek szokásos évértékelő rendezvényére, a megszkott helyszínen, az Oli Sörpincéje nevű vendéglátó egység különtermeiben. A KSI vezetése is megtisztelte az eseményt, voltak meghívottak, régi edzők, versenyzők, és szülők.
Megszépült kerékpár szakosztályunk busza! Új dekorációt kapott kerékpár szakosztályunk busza.
Hat arany két versenyzőtől az utánpótlás Pályakerékpáros Bajnokságon Sáry Boglárka és Szegedi Marcell 3-3 bajnoki címet szerzett az utánpótlás Pályakerékpáros Bajnokságon Tamásiban.
Jó eredmények a hegyi bajnokságon. Jó eredmények a hegyi bajnokságon. Két ezüst és két bronzérmet szereztek a KSI bringásai a hegyi bajnokságon.

Kézilabda

Kézilabdázz Szívvel! KSI-Ócsa Felkészülési Utánpótlás Kézilabda Torna - Leány U9
Világbajnok és világválogatott előtt játszottak a fiúk KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna Kézilabda játék, te csodás!

Központ

 A sportorvosi rendelés december 17.- január 7. között szünetel. A sportorvosi rendelés december 17.- január 7. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet! Üdvözlettel, Dr. Vajk Zita
EGY NAP AZ UTÁNPÓTLÁSÉRT A konferencia – immár nyolcadszor – a Decathlon és a Testnevelési Egyetem támogatásával, a Magyar Edzők Társasága szakmai együttműködésével, az Utanpotlassport.hu szervezésében 2018. november 27-én a TF „Athén” nagyelőadójában (Bp. XII., Alkotás u. 48.).
Elhunyt dr. Vindisch Kálmán vízilabdázó. Gyászol a vízilabdavilág: tragikus hirtelenséggel vasárnapra virradóan 64 éves korában elhunyt dr. Vindisch Kálmán. A KSI nevelése, az OSC kétszeres BEK-győztes, magyar bajnok, a Honvéd Magyar Kupagyőztes, a Vasas magyar bajnok játékosa 31 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, 288-szor játszott az OB I-ben, tagja volt az 1973-ban aranyérmet szerző junior Európa-bajnok csapatnak.
19 év után Világkupát nyert a Magyar vízilabda válogatott. Hat KSI nevelésű játékossal nyert 1999 után a vízilabda válogatott VK-t!

Női torna

Leány Utánpótlás Országos Bajnokság Női torna, Leány Utánpótlás Országos Bajnokság Budapest, 2018. november 24.
Leány Utánpótlás CSB 3. forduló Leány Utánpótlás CSB 3. forduló
Leány Utánpótlás CSB 2. forduló Leány Utánpótlás Csapatbajnokság 2. forduló, Előírt Országos Bajnokság
Sikeres idénykezdet női tornában Utánpótlás csapatbajnokság 1. forduló

Ökölvívás

2.Eger Kupa Hétvégén 11 versenyzőből 9-en nyertek..
Értékes Érmek Zágrábból Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni.
Elsöprő siker a serdülő OB-n Kiemelkedő teljesítményt mutatva három bajnokin cím mellett, egy ezüst, egy bronz és egy ötödik helyezéssel zárta a serdülő országos bajnokságot a KSI-SE csapata.
Szombaton Ócsán léptek ringbe a KSI-s bunyósok Október 6.-án szombati napon felkészülési mérkőzésen vett részt a KSI-SE csapata. 13 versenyzőnk utazott Ócsára hogy a 33 klub 130 versenyzője közül valakivel megméretesse magát.

Öttusa

Öttusázóink lovas edzésén jártunk. Öttusázóink a Nemzeti lovardában csiszolják tudásukat.
Bizonyítottak reménységeink Az október 26-28. között lezajlott varsói Olimpiai Reménységek Versenyéről (Olympic Hopes) a magyar delegáció 7 arany-, 4 ezüst- és egy bronzéremmel tért haza.
Takács Péter edzőnek mindene a tanítás Mestermunka című sorozatunkban hétről hétre olyan edzőket mutatunk be, akik a pályafutásuk során mindvégig példaértékű utánpótlás-nevelő munkát végeztek. Akikre a tanítványaik nemcsak jó szívvel gondolnak, hanem büszkék is rájuk; arra, hogy a kezük alatt fejlődhettek élsportolókká. E heti vendégünk Takács Péter, a KSI öttusaszakosztályának vezetője, vívóedző. A kiemelkedő edzői tevékenységet és nevelő-oktató munkát végző sportszakemberek elismerésére alapított Bay Béla-díj 2015-ös jutalmazottja, ugyanettől az évtől mesteredző. Ő a többszörös junior és felnőtt világ-, illetve Európa-bajnok Kasza Róbert, valamint a fiatalok és a felnőttek mezőnyében szintúgy világ- és Európa-bajnok Földházi Zsófia nevelőedzője, de a legfiatalabbak közül az ifjúsági olimpián szereplő, 17 éves kora dacára már felnőtt vb-ezüstérmes Gulyás Michelle is a tanítványa.
Ifjúsági olimpia: Gulyás Michelle bronzérmet nyert Bronzérmet szerzett az öttusázó Gulyás Michelle a Buenos Aires-i ifjúsági olimpián.

Sportlövészet

Egri Viktória a 'Jövünk' című utánpótlás magazinban. A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Csúcsokat döntögettek a lányok Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.
Nyitra ORV kiváló eredményekkel! A versenyévad nyitányaként VB bronzérmes lányaink aranyból, ezüstből és bronzból is gyűjtögettek a Nyitrán megrendezett Olimpiai Reménységek Versenyén.
Budapesti Diákolimpia újabb KSI-s sikerekkel Hétvégén rendezték meg az UTE Mexikói úti lőterén az idei Budapesti Diákolimpiát. Versenyzőink iskoláikat képviselve álltak lőállásba.

Szabadidő szakosztály

Vízilabda

Ifi vízilabdázóink az M4 Sport 'Jövünk!' című műsorában Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.
KSI vízilabda a Mányoki úti uszodában! Egy mozgalmas délelőtti edzés képei.
Egyre jobban megy OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.
Temérdek fiatal, megannyi gól Nyolc mérkőzésen huszonegy utánpótláskorú vízilabdázó összesen harminckét gólt jegyzett a férfi felnőtt ob I negyedik fordulójában. A legeredményesebbek a KSI SE fiataljai voltak, közülük is a 17 éves Bóbis Botond emelkedett ki teljesítményével, aki négy találatot szerzett a BVSC-Zugló otthonában. Rajta kívül vezére volt még együttesének a 18 esztendős debreceni Fekete Gergő is, akinek góljai győzelmet értek a Kaposvár ellen.