Patent Gladiátor VS KSI-SE

Patent Gladiátor VS KSI-SE

Ökölvívás

Szeptember 28-án a győri Olimpiai Sportközpontban csapatbajnoki mérkőzést vív egymással a Patent-Gladiátor Akadémia és a KSI. Hét súlycsoportban (56, 60, 64, 69, 75, 81 és 91 kg) a nemzetközi BoxingOne szabályrendszere szerint bonyolítják le a mérkőzéseket. A győzelem 2 pontot, a döntetlen 1 pontot ér. Pluszpont jár az első menetben elért KO-ért, valamint a jokermérkőzés megnyeréséért is. Viszont ha az utóbbit elveszíti a csapat, akkor a plusz 1 pont az ellenfélé lesz.
A mérkőzés feltételeiről a napokban állapodott meg egymással a két vezetőedző, győri oldalról Nagy Zoltán, a KSI részéről pedig Törteli Ferenc.
Mint azt Nagy Zoltán elmondta: az, hogy melyik együttes kit nevez súlycsoportonként a mérkőzésre, vannak biztos pontok de még egy-két súlycsoport nem dölt el.
A szakember azt is hozzátette, a versenyprogramba most beillesztett találkozónak lesz folytatása: októberben egy Ukrán csapatot lát vendégül a Gladiátor.
Az edzők célja között szerepel az ökölvívást szerető közönség szórakoztatása, a mérkőzéseket a SPORT TV felvételről közvetíti.
Jegyek a KO Gym-ben is vásárolhatók 09.10-től 2000,-Ft-ért.

Fotók
Videók