#KSIChallenge

Karate 2017.05.25.
Egy játék mind felett. Ez a KSIChallenge. Aki kimarad, lemarad.

Sosem mondtunk olyat, hogy a karatésok "százasok". Ha a csapatról van szó, akkor eggyel több, vagy kevesebb kerekük van (ki-ki döntse el maga). És hát megkaptuk az új melegítőket. Itt kezdődött a baj.

Ugyanis elindult egy játék, a KSIChallenge. Bizony, a #KSIChallenge.

 

Ne lepődj meg, ha ki lettél hívva. Inkább kapd fel a melegítődet és egy napszemüveget, lőjj magadról egy fotót és töltsd fel a Facebookra.

Ne feletsd el megköszönni a kihívást, majd megjelölni 3-4 embert, akiket Te is kihívsz.

Fontos. A bejegyzésben szerepeljen a #KSI #KSIChallenge hashtag, így ha valaki beírja ezt, rögtön megtalálja a fotókat, valamint a bejegyzés legyen nyilvános, ne csak az ismerősök láthassák.

 

Meglógni nem ér, játszani annál inkább. 

 

Hajrá #KSI #KSIChallenge

Fotók
Videók

Ajánló

Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.