13. alkalommal ostromoltuk Kőszeg várát

Ökölvívás 2019.08.06.
Rövidke nyári szünet után ismét edzésbe álltak a KSI-se ökölvívói, hiszen a már hagyományosnak tekinthető, 13. alkalommal megrendezésre kerülő félhold-telihold ostrom napokon, nagy létszámmal képviseltük szeretett egyesületünket.

A két külön álló versenynapon 9 versenyzőnk, 13 alkalommal tudott szorítóba lépni, ahol 9 esetben győztesen hagytuk el a küzdőteret!

 Magyar, osztrák és libanoni versenyzők ellen, minden esetben remek teljesítményt mutattak versenyzőink. Így 2. nap végén elégedetten összegezték a versenyt edzőink.

A harmadik napon ismételten megostromolta Kőszeg várát, az ökölvívókkal kiegészült török sereg!

 Gratulálunk a csapat tagjainak: Sallai Fruzsina, Dobos Rebeka, Szabó Petra, Halász Nóra, Laska Ferenc, Dömény Martin, Balogh Péter, Varga Gyula, Tarnócai Mihály, csapat felkészitői Urbán Ferenc, Treuer Gábor és Törteli Ferenc.

Folytatás augusztus 17.-18. Szeged, Fesztivál kupa

 

Hajrá KSI!

Videók

Ajánló

Nyolc versenyzőnk lépett szorítóba Egerben, a Korona Kupán. Három arany, három ezüst, egy bronz érem került versenyzőink birtokába. A 12. születésnapját ünneplő Horváth Andriska, két bemutató mérkőzést vívott.
Szerdán nyolc klub, több mint 70 versenyzője vett részt a Központi Sport és Ifjúsági egyesület ökölvívó a termében megrendezett közös edzésen.
Az Észak magyarországi régió központjában, Egerben vett részt közös edzésen a KSI ökölvívó csapata.
Remekül kezdték az évet a KSI-SE ifjúsági ökölvívói. 2020. 02. 12-15. között került megrendezésre az Énekes István Ökölvívó Emlékverseny, ahol 5 fiatal tehetségünk lépett a szorítóba.
Ez a verseny kiemelten fontos ifjúsági korosztály számára, mivel ez az első válogató verseny a 2020-as Európa-bajnokságra.