27. Grand Prix Croatia

Karate 2018.01.14.
Nagy Botond remek formában kezdte a 2018-as versenyszezont.

27. alkalommal került megrendezésre a Samoborban a Horvát Grand Prix. Mint minden évben, idén is egy magas színvonalú versenyen mérhették össze tudásukat a versenyzők.

A KSI csapatát idén Nagy Botond képviselte, aki korábban már kétszer is ötödik helyezést ért el felnőtt formagyakorlatban az Európa-Bajnokságon, ami hazánk tekintetében az eddigi legjobb eredmény.

 

Botond ez alkalommal is magabiztosan vette az akadályokat. Első körben 4:1-re múlta felül ellenfelét, majd a következő három körben egyaránt 5:0-ra diadalmaskodott, és végül bejutott a döntőbe, ahol az izraeli Rami Shamilovot győzte le egy újabb 5:0-ás eredménnyel, és állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

 

Gratulálunk Botond!

 

#HajráKSI

Fotók
Videók

Ajánló

Február 7-9 között került megrendezésre Budapesten a 47. Kadet, Junior, U21 Európa Bajnokság, ahol a KSI Karate Szakosztálya három versenyzővel és egy bíróval képviselte Magyarországot és a KSI-t.
Pénteken kezdetét veszi a 47. Kadet- junior és U21-es Karate Európa-bajnokság.
Van ám bőven miről beszámolni, mert hír nem jött, de esemény volt. Mik is voltak ezek? Ááá, nem nagy dolgok. Csak két hétvégén három verseny, egy év egyetemi sportolója díj, nameg három kvalifikáció a korosztályos EURÓPA BAJNOKSÁGRA!
Versenyzőink egyszerre három országban, három helyszínen bizonyították rátermettségüket, és értékes érmeket, kvalifikációs pontokat szereztek!
Idei szezonunkat a horvátországi Csáktornyán indítottuk, ahonnan bíztató eredményekkel tértünk haza!