27. Grand Prix Croatia

Karate 2018.01.14.
Nagy Botond remek formában kezdte a 2018-as versenyszezont.

27. alkalommal került megrendezésre a Samoborban a Horvát Grand Prix. Mint minden évben, idén is egy magas színvonalú versenyen mérhették össze tudásukat a versenyzők.

A KSI csapatát idén Nagy Botond képviselte, aki korábban már kétszer is ötödik helyezést ért el felnőtt formagyakorlatban az Európa-Bajnokságon, ami hazánk tekintetében az eddigi legjobb eredmény.

 

Botond ez alkalommal is magabiztosan vette az akadályokat. Első körben 4:1-re múlta felül ellenfelét, majd a következő három körben egyaránt 5:0-ra diadalmaskodott, és végül bejutott a döntőbe, ahol az izraeli Rami Shamilovot győzte le egy újabb 5:0-ás eredménnyel, és állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

 

Gratulálunk Botond!

 

#HajráKSI

Fotók
Videók

Ajánló

Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.