53. EKF Felnőtt Európa Bajnokság

Karate 2018.05.02.
Idén kerül 53. alkalommal megrendezésre a felnőtt európa bajnokság, melynek ezúttal a szerbiai Novi Sad ad otthon. Hazánkat férfi formagyakorlatban Nagy Botond, a KSI versenyzője képviseli.

Május 10-13 között kerül megrendezésre az idei Felnőtt Karate Európa Bajnokság, melyen egyesületünk versenyzője, Nagy Botond is lehetőséget kap a bizonyításra.

Botond a legjobb magyar kataversenyzőnek számít, jelenleg a világranglista 21. helyén áll. Az elmúlt két európa bajnokságon bronzéremért küzdhetett, ám sajnos mindkét alkalommal "csak" az ötödik helyet sikerült megszereznie. A macskaköröm nem véletlenül van a csak szónál, ugyanis korábban felnőtt mezőnyben nemhogy kétszer, de egyszer sem sikerült senkinek a 7. helynél jobb helyezést elérnie.

Botond mindent megtesz annak érdekében, hogy idén dobogóra álhasson, és újabb dicsőséget szerezzen mind a KSI-nek, mind pedig Magyarországnak.

 

#HajráBoti

Fotók
Videók

Ajánló

Február 7-9 között került megrendezésre Budapesten a 47. Kadet, Junior, U21 Európa Bajnokság, ahol a KSI Karate Szakosztálya három versenyzővel és egy bíróval képviselte Magyarországot és a KSI-t.
Pénteken kezdetét veszi a 47. Kadet- junior és U21-es Karate Európa-bajnokság.
Van ám bőven miről beszámolni, mert hír nem jött, de esemény volt. Mik is voltak ezek? Ááá, nem nagy dolgok. Csak két hétvégén három verseny, egy év egyetemi sportolója díj, nameg három kvalifikáció a korosztályos EURÓPA BAJNOKSÁGRA!
Versenyzőink egyszerre három országban, három helyszínen bizonyították rátermettségüket, és értékes érmeket, kvalifikációs pontokat szereztek!
Idei szezonunkat a horvátországi Csáktornyán indítottuk, ahonnan bíztató eredményekkel tértünk haza!