53. EKF Felnőtt Európa Bajnokság

Karate 2018.05.02.
Idén kerül 53. alkalommal megrendezésre a felnőtt európa bajnokság, melynek ezúttal a szerbiai Novi Sad ad otthon. Hazánkat férfi formagyakorlatban Nagy Botond, a KSI versenyzője képviseli.

Május 10-13 között kerül megrendezésre az idei Felnőtt Karate Európa Bajnokság, melyen egyesületünk versenyzője, Nagy Botond is lehetőséget kap a bizonyításra.

Botond a legjobb magyar kataversenyzőnek számít, jelenleg a világranglista 21. helyén áll. Az elmúlt két európa bajnokságon bronzéremért küzdhetett, ám sajnos mindkét alkalommal "csak" az ötödik helyet sikerült megszereznie. A macskaköröm nem véletlenül van a csak szónál, ugyanis korábban felnőtt mezőnyben nemhogy kétszer, de egyszer sem sikerült senkinek a 7. helynél jobb helyezést elérnie.

Botond mindent megtesz annak érdekében, hogy idén dobogóra álhasson, és újabb dicsőséget szerezzen mind a KSI-nek, mind pedig Magyarországnak.

 

#HajráBoti

Fotók
Videók

Ajánló

Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.