53. EKF Felnőtt Európa Bajnokság

Karate 2018.05.02.
Idén kerül 53. alkalommal megrendezésre a felnőtt európa bajnokság, melynek ezúttal a szerbiai Novi Sad ad otthon. Hazánkat férfi formagyakorlatban Nagy Botond, a KSI versenyzője képviseli.

Május 10-13 között kerül megrendezésre az idei Felnőtt Karate Európa Bajnokság, melyen egyesületünk versenyzője, Nagy Botond is lehetőséget kap a bizonyításra.

Botond a legjobb magyar kataversenyzőnek számít, jelenleg a világranglista 21. helyén áll. Az elmúlt két európa bajnokságon bronzéremért küzdhetett, ám sajnos mindkét alkalommal "csak" az ötödik helyet sikerült megszereznie. A macskaköröm nem véletlenül van a csak szónál, ugyanis korábban felnőtt mezőnyben nemhogy kétszer, de egyszer sem sikerült senkinek a 7. helynél jobb helyezést elérnie.

Botond mindent megtesz annak érdekében, hogy idén dobogóra álhasson, és újabb dicsőséget szerezzen mind a KSI-nek, mind pedig Magyarországnak.

 

#HajráBoti

Fotók
Videók

Ajánló

Idén az Európai Egyetemi Sportszövetség, az EUSA Zágrábban rendezte meg az Egyetemista Karate Európa Bajnokságot, ahol Nagy Botond aranyérmet szerzett.
Szabó Marcell bronzérmet, míg Kulcsár Péter ötödik helyet szerezte meg az idei ISF Combat Games-en.
Szabó Marcell és Kulcsár Péter versenyzőkét, Szécsényi Vivien pedig bíróként képviseli a Magyarországot és a KSI Karate Szakosztályt az idei ISF Combat Games-en
Bátaszékre látogattunk, ahol több klub versenyzője edzhetett közösen.
Április utolsó hétvégéjén került megrendezésre a VIII. Erzsébet kupa, ahol egyesületünk versenyzői remekül helytálltak.