7 aranyat nyertünk a sportlövő OB-n

Sportlövészet 2016.11.26.
A megnyerhető 8 aranyéremből 7 a KSI-hez került a sportlövő serdülő OB-n.

November 25-én Szekszárdon került megrendezésre a Sportlövők Serdülő Országos Bajnoksága. A több mint 200 fős mezőnyben a KSI SE csapata a 8 megszerezhető aranyéremből 7-et nyert meg, ezzel a bajnokság legeredményesebb egyesülete lett.

Egyéniben Csengel Bence (lpi 40), Hajdu L. Márk (lpi 20), és Papp Hajnal Zsófia nyert (lpi 20). Az összes csapatversenyben mi diadalmaskodtunk, és a légpisztoly 20 lövéses lánycsapat Papp Hajnal Zsófia, Fábián Sára Ráhel, Kovács Tamara összeállításban új országos csúcsot lőtt!

Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.