A legjobbak és az első évfolyamosok köszöntése

Kézilabda 2016.11.08.
A 2015/2016-os szezon legjobbjait és az első évfolyamos akadémistákat köszöntötte a KSI SE Kézilabda Szakosztálya.

A legjobbak és az első évfolyamosok köszöntése

A KSI SE Kézilabda Szakosztálya bensőséges ünnepség keretében, a Testnevelési Egyetemen 2016. november 07.-én köszöntötte az Akadémia első évfolyamát kezdő kézilabdásait, és díjazta az elmúlt szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosokat.

Közel száz, ünneplőbe öltözött fiatal kézilabdást, edzőiket és a bázisiskola igazgatóját Szitt Zsolt urat, a Kovács Pál Baptista Gimnázium vezetőjét üdvözölte Szabóné Balog Judit szakosztályvezető, az Akadémia direktora hétfő kora délután a TE Éttermében.

A szakosztályvezetői köszöntőt követően dr. Ökrös Csaba, az Akadémia leány szakágvezetője értékelte az akadémia elmúlt szezonját, majd a két elöljáró közösen nyújtotta át a 2015/2016-os szezon legjobbjainak a Magyar Olimpiai Bizottság olimpiai kiadványát, Jocha Károly „Ötkarikás beszélgetések” című könyvét, valamint az emléklapot.

A fiatal tehetségek díjazása után az Akadémia vezetői Szitt Zsolt igazgató úrnak könyvajándékkal köszönték meg többéves együttműködését, majd Szabóné Balog Judit emléklapot nyújtott át dr. Ökrös Csabának, a KSI SE Kézilabda Akadémia csapatainál végzett kimagasló tudományos és szakmai munkájáért.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Matuz István, a leány kiemelt serdülő, és a női NB II-es junior, Datzuk Péter, az NB II-es férfi junior, Debreceni Péter, a fiú serdülő és az U14-es fiúcsapat trénerei, valamint Gábor Péter az Akadémia kapusedzője.

Az ünnepélyes pillanatok az elsőévesek fogadalomtételével folytatódtak, majd baráti beszélgetés és vacsora zárta a KSI SE Kézilabda Akadémia rendezvényét.

A 2015/2016. szezon díjazottjai:

 

LEÁNY

FIÚ

Legjobb kapus

Lipovics Gabriella

Vati Gábor Mihály

Legjobb játékos

Balogh Viktória

Musztács Dániel

Legjobb védőjátékos

Rausch Krisztina

Lövei Márk

Jó tanuló – Jó sportoló

Korpa Brigitta

Almási Marcell

 

 

Videók

Ajánló

KSI-Ócsa Felkészülési Utánpótlás Kézilabda Torna - Leány U9
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna
Kézilabda játék, te csodás!
Günser Bianka a torna legjobb játékosa