Síró és nevető arcok Tápiószelén

Kézilabda 2016.11.09.
Az NB II. Női Déli csoportban játszó KSI SE Kézilabda Akadémia felnőtt és junior csapatát fogadta az EURONOVEX USE gárdája 2016. november 05.-én (szombat) a tápiószelei csoportcsarnokban. Felnőtt: EURONOVEX USE – KSI SE Kézilabda Akadémia 35-27 (17-9) Junior: EURONOVEX USE – KSI SE Kézilabda Akadémia 27-35 (15-18)

Az NB II. Női Déli csoportban játszó KSI SE Kézilabda Akadémia felnőtt és junior csapatát fogadta az EURONOVEX USE gárdája 2016. november 05.-én (szombat) a tápiószelei csoportcsarnokban.

A mérkőzésről Matuz István készített rövid összefoglalót.

A felnőtt mérkőzést Tápiószelén játszottunk a helyi csapattal, amely a magasabb osztályból kettős játékengedéllyel bíró játékosokkal volt megerősítve. Ez a csapat a bajnokságban jelenleg a középmezőny elején található.

A mérkőzés elején támadásaink lassúak, körülményesek voltak, ha még is helyzetbe kerültünk, akkor a kapusukban elakadt a labda. Védekezésben az irányító és a jobbszélső játékos megoldhatatlan feladat elé állította a védőinket és a kapusunkat. Nagyon megilletődötten kezdtük el a játékot. Félidő közepére összeszedtünk egy 7 gólos hátrányt (9-3).  Az első félidő második felében már az irányító játékost emberfogással követtük, de akkor a jobb szélső játékos lőtte a gólokat. Bár támadásban felgyorsítottuk a játékunkat, ami már helyzetekben és egyben gólokba mutatkozott meg. A félidő 17-9 az ellenfél javára.

A második félidőbe folytattuk az irányító játékos „kikapcsolását”, nyitottabbá vált a védekezésünk, ennek köszönhetően több labdát szereztünk és gyors lerohanásokkal szerzett gólokkal sikerült eredményben közelebb menni az ellenfélhez (25-21).  Ebben az időszakban nagyon bíztató játékot láthatunk a csapattól.  Sajnos a mérkőzés végére elfáradtunk, és visszaállt a 8 gólos különbség. Örömteli, hogy a második félidőt döntetlenre hoztuk és ebben a félidőben tudtunk 18 gólt lőni a jó erőkböl kiálló ellenfélnek.

EURONOVEX USE – KSI SE Kézilabda Akadémia 35-27 (17-9)

 

A juniorok az első félidő hullámzó játékot hozott. Védekezésben a félidő második részében lettünk kellő agresszívak, voltak kapus védéseink, ebben az időszakban tudunk gyors indítás gólokat lőni. Támadásban voltak hibák, de összességében a jó megoldások voltak a jellemzőek.

A második félidőre az ellenfél elfáradt. Ebben a félidőben hatékonyabb volt a védekezés, amiből sok gyors indítás gólt sikerült szerezni. Támadásban szellemes játszottunk.

Mindenki játéklehetőséghez jutott, és a második félidőbe növeltük az előnyünket is.

EURONOVEX USE – KSI SE Kézilabda Akadémia 27-35 (15-18)

Fotók
Videók

Ajánló

KSI-Ócsa Felkészülési Utánpótlás Kézilabda Torna - Leány U9
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna
Kézilabda játék, te csodás!
Günser Bianka a torna legjobb játékosa