Vízilabda

A 08. hét vízilabda hírei

A 08. hét vízilabda hírei

2006-os csapatunk az OSC ellen győzedelmeskedett

8.hét

Február 21.

OB I/B: GYŐZELEM A HONVÉD ELLEN

Csütörtök este csapatunk a Honvédot fogadta hazai pályán. 

A meccs első gólját ellenfelünk lőtte, így a vezetést ők szerezték meg, majd meg is tartották a negyed végéig. Nagyjából egy perc telt le a második játékrészből amikor egyenlíteni tudtunk. A félidőig jelentős előnyre tettünk szert, az állás ekkor 8-3 volt. 
A mérkőzés második felében összesen 6 találatot szereztünk. A végeredmény 13-7 lett, ezzel megszereztük az újabb 3 pontot!

Horváth János, csapatunk edzője, így értékelte a mérkőzést:

"Gyenge színvonalú mérkőzésen közepes játékkal simán nyertünk. Köszönhető ez elsősorban a remek 2. negyedünknek. Kapusaim jól védtek! Mind támadásban, mind védekezésben többet várok a csapatomtól! Következő két hetünk nehéz lesz koncentráltabban kell játszanunk! Hajrá KSI!

Február 22.

2008-as csapat

GYŐZÖTT A PÉCS

2008-as csapatunk ma a Pécs ellen játszott a Hajós Alfréd Sportuszoda 33 m-es medencéjében.

Az első negyed végére csapatunk 2 gólos előnyt tudott kiharcolni. A második játékrész során ellenfelünk 3x is betalált a mi kapunkba, mi viszont csak 1 találatot jegyeztünk, így a félidőre egálba került a két csapat. A mérkőzés hátralevő részében csapatunk 1, míg a Pécs 3 gólt tudott lőni. A végeredmény 6-4 lett, a Pécs térhetett haza győzelemmel. 

Lőrincz Lajos, csapatunk edzője, így értékelte a mérkőzést:

"A szinte tökéletesnek tűnő első negyed után, amit 2:0-ra nyertünk, a sokmozgásra épülő támadó játékunk lelassult. Sokkal kevesebb gólhelyzetet tudtunk kialakítani, mint az előző mérkőzéseinken. Így ellenfelünk szép lassan átvettette az irányítást és megnyerte a mérkőzést. A 6 kapott gólt elfogadhatónak tartom, de 4 lőtt gólunk messze elmarad a várakozástól. Ahhoz, hogy a következő mérkőzéseinken nagyobb hatásfokkal tudjunk támadni, még rengeteget kell dolgoznunk. Hajrá KSI." 

2006-os csapat

GYŐZELEM AZ OSC ELLEN

Ma a 2006-os Budapest Bajnokságban induló csapatunk is vízbe szállhatott egy újabb győzelemért.

A mérkőzés első felében nem született sok gól, csapatunk 3-at, az OSC pedig 2 találatot jegyzett. A gólzápor mindkét csapat részéről a félidő után indult be. Mi ezalatt a 2x7 perc alatt összesen 10 lövést tudtunk értékesíteni, így a meccset 5 gólos különbséggel sikerült megnyerni. A végeredmény 13-8 lett. 

Dodog Szabolcs, csapatunk edzője, így nyilatkozott a mérkőzés után:

"Gratulálok a csapatnak! Örülök, hogy ilyen jó mérkőzést tudtunk játszani az OSC-vel. Külön megemlítendő, hogy a fiatalabb játékosok a véghajrában, nem csak megtartani, hanem növelni is tudták a különbséget. Hajrá KSI! 

Február 23.

Serdülő csapat

GYŐZELEM AZ YBL ELLEN

Szombat délután a Budapesti Serdülő Bajnokságban, csapatunk ellenfele az YBL WPC volt.

A fiúk az első negyed során 4 gólos előnyre tettek szert. A második játékrészben, mind a két csapat 1-1 találatot jegyzett, így a félidőben 7-3 volt az állás. A harmadik és utolsó negyedben csapatunk 8x talált be ellenfelünk kapujába, ezzel 9 gólos különbséggel 15-6-ra tudtak nyerni az YBL ellen.

 

Keszthelyi Tibor, csapatunk edzője, így értékelte a tegnapi mérkőzést:
"Hullámzó volt játékunk a mérkőzés folyamán. Az első negyedben lehetőségeink többségét kihasználtuk, míg a folytatásban még helyzeteink sem voltak. Aztán a harmadik negyedben ismét beindult a gépezet, a negyedik negyedben viszont megint lankadt a figyelem. Mindenki játszott, volt néhány elméleti hiba, de összességében ez így rendben volt."

Baby csapat

BABY BAJNOKSÁG 6. FORDULÓ

Baby Bajnokság 6. fordulójában a BVSC ellen játszottunk. 

Erdélyi Annamária beszámolója: 

"A Baby Bajnokság 6. fordulóját a korosztály legerősebb csapata, a BVSC ellen játszottuk. Három negyeden át tartottuk a lépést ellenfelünkkel, sajnos a harmadik negyed elején elvesztettük az egyik kulcsjátékosunkat, majd az utolsó negyedben elfáradtunk és a BVSC a hibáinkat megbüntette."

Edzői értékelés:
"Az ilyen mérkőzésekért dolgozunk, edzünk. A magas színvonalú játékért, az ügyes egyéni és csapatmegmozdulásokért. Azt szeretem a csapatomban a legjobban, hogy oroszlánszívűek. Minden sportban meg lehet tanítani a technikai és taktikai alapokat, de a mentalitást és a lelkületet csak nehezen. Nos, a KSI legkisebb bajnoki gárdájának a mentalitása és a lelkülete olyan mintha álmukban is pólóznának. Ez taníthatatlan. Ezzel a hozzáállással szorosan felzárkóztunk a papíron nálunk jóval erősebb ellenfelünkhöz. Végtelenül büszke vagyok a játékosaimra, ez a mai mérkőzés mutatta meg, hogy a tipikus KSI erősségek mellett a hibák is jóbarátok és útmutatók az első időkben ahhoz, hogy később kiváló és eredményes játékosokká válhassanak ezek a gyerekek. Gratulálok a csapatomnak!"

Leány gyermek csapat

GYŐZELEM A SZEGED ELLEN

Leány csapatunk ma a Szeged ellen játszhatott idegenben.

A lányok már az első negyed során jelentős előnyre tettek szert. A második negyedben ellenfelünk már több gólt lőtt nekünk, előnyünk azonban nem csökkent. A meccs második felében a lányok összesen 7 gólt lőttek még, ezzel a végeredmény egy 19-12-es KSI győzelem lett.

Nádor Zsombor, csapatunk edzője, így nyilatkozott a mérkőzésről:

"Fontos és nehéz mérkőzést játszottunk egy komoly játékerőt képviselő, otthon játszó Szeged ellen.
Az első percekben szinte tökéletes játékkal 5-0-ra elhúztunk. Ezt követően magára talált ellenfelünk, s bár a harmadik negyed végére 3 gólra feljött, győzelmünk nem forgott veszélyben. Az utolsó percekben pedig sikerült még egyszer tempót váltva újra jelentős különbségre nyitnunk a találkozót.
Gratulálok a csapatnak!

 

Hajrá KSI!

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.