A 20. hét vízilabda hírei

Vízilabda 2019.05.22.
GYŐZELEM AZ IFIKNÉL Ifi csapatunk is vízbe szállhatott ma a Budapest Bajnokság 16. fordulójában, ahol ellenfelünk a HUVK SE volt. A mérkőzés fölényes KSI győzelemmel ért véget.

Május 18.

OB I. felnőtt

HAJSZÁLON MÚLOTT A GYŐZELEM

Szombaton újabb mérkőzés várt OB I-es csapatunkra. A 15. helyért folytatott párharcban ellenfelünk ismét a VasasPlaket csapata volt, akiknek csak egy hajszálon múlott a győzelmük.

A második mérkőzést ezúttal a Széchy medencében rendezték meg, így a fiúk a megszokott hazai pályán játszhattak ma. Szorosan indult a meccs, az első 8 percben 7 gól is született, ebből 4 a Vasasé, 3 a miénk lett.

A második negyed védekezésünket tekintve nem sikerült jól, ezt a Vasas ki is használta és 4 gólos előnyre tettek szert.

A harmadik negyedtől kezdve támadójátékunk fellendült, így amíg mi 3, addig a Vasas csak 2 gólt tudott lőni.

Az utolsó negyedben úgy a támadásunk, mint a védekezésünk is jobb volt ellenfelünkénél, így ők már nem tudtak gólt dobni nekünk, mi viszont emberelőnyből és akcióból szereztünk 1-1 találatot.

A meccs második felében nagyon szépen küzdöttek a fiúk és gyönyörűen próbálták ledolgozni hátrányukat, de sajnos a győzelmet már nem sikerült megszerezni. A végeredmény 11:10 lett, a párharcot a VasasPlaket csapata nyerte.

Gólszerzőink: Bóbis Botond - 3, Dávid Zoltán - 2, Gábor Lőrinc - 2, Turnai Bálint - 1, Horváth Ákos - 1, Pető Attila - 1

 

2007-es csapat

KÉT CSAPAT EGY GYŐZELEM

Minkét csapatunk játszott ma a 2007-es Bajnokságban, ahol az első csapatunk az UVSE-t győzte le, másik csapatunk két góllal kikapott a Kistarcsától.

Jól kezdtünk és hamar kétgólos előnyre tettünk szert az UVSE ellen. Ezután jött egy UVSE-s gól, amivel szépítettek. A negyed második felében újra visszaállítottuk a kétgólos különbséget, amivel már 3-1-re vezettünk. Sajnos nem sikerült megtartani ezt az előnyt a negyed végéig, betalált ellenfelünk és ezzel 3-2 lett az első negyed.

A második negyedben egyenlítettek is, de még vissza tudtuk szerezni a vezetést egy büntetővel. A félidő előtt sajnos újra kiegyenlítettek, amivel 4-4 lett az állás a felénél. A harmadik negyedben sikerült gyors két góllal újra 6-4-es vezetést szereznünk. A negyed végén majdnem megint kiegyenlítettek, de csak egy gólt tudtak lőni, a negyed végén viszont kihagytak egy büntetőt, így a negyedik negyed előtt 6-5-re vezettünk.

A végén sikerült rendeznünk a védekezésünk, a negyedben nem kaptunk gólt. Jól ment a támadás is, bár kihagytunk egy emberelőnyt, de kétszer is eredményesek voltunk ezután. Ezzel 8-5-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:
"Ismét egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A fiúk derekasan küzdöttek, ami meghozta a végén a győzelmet! Menetelünk és tanulunk tovább!

Fotók
Videók

Ajánló

Szedlmayer Ildikó beszámolója: Az edzői szem és szív: Sok munkája van a gyerekeknek ebben az eredményben. Egyetlen egyet kértem tőlük: SZÉP JÁTÉKOT. Megkaptam!
AZ IFI BUDAPEST BAJNOKSÁG ÉLÉN
MÁSODIK LETT IFJÚSÁGI CSAPATUNK
BAJNOKOK A 2007 BAJNOKSÁGBAN Csapatunk megnyerte utolsó mérkőzését is a 2007-es Bajnokságba, ezzel megnyerte a 2007-es Bajnokságot. Az OSC végzett a második helyen, akiket mi 6-5-re győztünk le, így 3 ponttal előttük végeztünk.
4. alkalommal bajnok U15-ös csapatunk! Az M4-en látható Jövünk! című utánpótlás magazin riportját az alább linken nézhetjük meg: