A 22. hét vízilabda hírei

Vízilabda 2019.06.05.
BAJNOKOK A 2007 BAJNOKSÁGBAN Csapatunk megnyerte utolsó mérkőzését is a 2007-es Bajnokságba, ezzel megnyerte a 2007-es Bajnokságot. Az OSC végzett a második helyen, akiket mi 6-5-re győztünk le, így 3 ponttal előttük végeztünk.

június 2.

Lány csapat

GYŐZELEMMEL ZÁRTA ELSŐ SIKERES SZEZONJÁT A KSI LÁNY VÍZILABDA

A 2005-ös lány csapatunk az utolsó mérkőzését az FTC ellen játszotta. Ezzel a győzelemmel, a Százhalombattával közreműködve sikeresen zártuk az évet, csapatunk a második helyet szerezte meg.

Már az első negyedben sikerült ellépnünk és 2-0-ás előnyre szert tenni. A negyed elején szereztük meg a vezetést, majd egy büntetőt hibázott ellenfelünk. A negyed közepén több emberhátrányt is sikerült kivédekeznünk, majd a negyedet egy büntetőgóllal zártuk.

A második negyedben szorosabb volt a mérkőzés. Megszerezte első gólját a Fradi, amire két góllal reagáltunk, így már 4-1-re vezettünk. A negyed utolsó támadásában kiharcolt egy büntetőt ellenfelünk, amit gólra váltottak, így a felénél 4-2 volt az állás.

A mérkőzés második felére sikerült teljesen átvennünk az irányítást. A harmadik negyedben megint nem kaptunk gól, 2-0-ra nyertük a negyedet. Az utolsó játékrészben pedig még egy fokozattal feljebb kapcsoltunk és 3-1-re nyertük a negyedet. Ezzel 9-3-as győzelmet arattunk.

A Bajnokságban 14 mérkőzést játszottunk, amiből 12-szer tudtunk nyerni, így a második helyen végeztünk.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Azt kértem mérkőzés előtt a lányoktól, hogy az utolsó idei meccsünk legyen méltó ünnepe az egész évnek. Ezt maradéktalanul teljesítették, amihez gratulálok! A szezont és a szárnyait bontogató lány szakágunk kapcsán pedig szeretném megköszönni játékosaim egész éves munkáját és lelkesedését, a Százhalombatta együttműködését, Szívós István, Horváth János és Erdélyi Annamária támogatását. Folytatjuk tovább a megkezdett építkezést és jövőre még merészebb célokat tűzünk ki magunk elé. Hajrá KSI hajrá női vízilabda!"

 

2007-es csapat

BAJNOKOK A 2007 BAJNOKSÁGBAN

Csapatunk megnyerte utolsó mérkőzését is a 2007-es Bajnokságba, ezzel megnyerte a 2007-es Bajnokságot. Az OSC végzett a második helyen, akiket mi 6-5-re győztünk le, így 3 ponttal előttük végeztünk.

Egy sima mérkőzést játszott 2007-es csapatunk a Kópé ellen, ahol már az első negyedben 6-0-ás előnyt szereztünk. A többi negyed is hasonlóan zajlott, a második negyedet 4-0-ra nyertük.

Ahogy közeledett a mérkőzés vége egyre kevesebb gólt szereztünk, de még így is 3-0-ra nyertük a harmadik negyedet, amivel 13-0-ra vezettünk az utolsó negyed előtt.

14-0-ig nem kaptunk gólt ezután sikerült a mérkőzésen egyetlen gólját meglőnie ellenfelünknek. A mérkőzés végéig még kétszer voltunk eredményesek, így 16-1 lett a mérkőzés végeredménye.

Szép zárása ez az évnek, győzelemmel fejeztük be a bajnokságot a dobogó legfelső fokán.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:
"Szuper mérkőzést játszottunk, mindent megcsináltak a srácok, amit a mérkőzés előtt kértem tőlük! Gratulálok a CSAPATOMNAK!

Fotók
Videók

Ajánló

Serdülő csapat GYŐZELEM A SZÁZHALOMBATTA ELLEN Ma este (X.09.) 18 óra 30 perctől serdülő csapatunk a Budapest Bajnokság következő fordulójában vehetett részt. A mérkőzést Százhalombattán, a Százhalombattai Vízilabda Sportegyesület ellen játszhatták.
Gyermek csapat Szoros mérkőzést tudhatnak maguk mögött a fiúk. Az első negyed végeredménye 3:2 lett, sajnos az UVSE egyel több találatot tudott értékesíteni, mint mi.
Ebben az adásban Szívós Márton világbajnok vízilabdázó, a KSI neveltje, és Szedlmayer Ildikó vezető edzőnk mondják el, hogy mikor érdemes elkezdeni vízilabdázni, mitől olyan sikeres a magyar vízilabda és miért jó csapatban játszani.
Véget ért a Heliopolis Torna. A döntőben, a hazai Heliopolis csapatával küzdhettünk meg a győzelemért. A rendes játékidő döntetlen lett, így ötméteresek következtek, ami ezúttal az egyiptomi csapat sikerével zárult.
Elstartolt a leány gyermek bajnokság is. Sportolóink tisztesen helytálltak.