A 37. hét vízilabda hírei

Vízilabda 2019.09.15.
szeptember 14. MAGABIZTOS JÁTÉK, FÖLÉNYES GYŐZELEM Szombat délután 14 órakor, 2007-es csapatunk is megkezdte a bajnoki szezont, ellenfelük pedig a KÓPÉ ÚVSE csapata volt.

37. hét

szeptember 14.

MAGABIZTOS JÁTÉK, FÖLÉNYES GYŐZELEM

Szombat délután 14 órakor, 2007-es csapatunk is megkezdte a bajnoki szezont, ellenfelük pedig a KÓPÉ ÚVSE csapata volt. 

Alig egy perc leforgása alatt sikerült 2 gólt is szereznünk: az első egy Benedek Mór találat volt, a második pedig egy emberelőnyös Rácz Richárd gól lett. A következő védekezésnél csapatunk két kiállítást is kapott, emiatt kettős emberhátrányba kerültünk, de a KÓPÉ így se tudott gólt lőni a kapuban álló Dámosy Kristófnak. A KSI 3. gólját Csendes Roland szerezte akcióból, de a negyed vége előtt szerzett találatot megúszásból is. Szabó Zétény gólpasszának köszönhetően Benedek Mór harmadjára is betalált a KÓPÉ kapujába. Ezt a bravúrjukat különben a második negyed vége felé még egyszer megismételték. A második játékrészben is születtek gólok szépszerivel, de már többször akadt be a labda a mi kapunkba is. Első gólunkat a negyed felénél sikerült megszerezni, azonban addigra a KÓPÉ is elkezdte ledolgozni hátrányát. Védekezésünk ugyan pontatlanabbá vált az első negyedhez képest, de támadásban megmaradt a lendület, igy a félidő kezdetekor továbbra is fennállt a 6 gólos különbség. 

A harmadik negyed a KÓPÉ góljával indult és viszonylag sok támadás lement, mire a fiúk ismét találatot tudtak szerezni. Ezúttal Rónay Lénárd lövése ért célba, mellyel csapatunk megszerezte a KSI 11. találatát. A negyed végén Benedek Mórnak két büntetőt is sikerült kiharcolnia, az elsőt Kiss Csanád, míg a másodikat 9 másodperccel a vége előtt, Szabó Zéteny váltotta gólra. 

Az utolsó negyedben újabb játékosoknak nyílt lehetősége gólt szerezni. Varga-Pergel Krisztián például kétszer betalált, egyszer büntetőből, egyszer pedig akcióból, csak úgy, mint Rabb Benedek, akinek mindkét gólja akcióból született. Barcsa Dániel emberelőnyben szerzett góljával gyarapította a listát, míg Zilahy Zalán az utolsó pillanatban lőtt egy gólt, amivel a végeredmény 22:8 lett csapatunk javára. Szép kezdés!

Szabó Zoltán, csapatunk edzője, így nyilatkozott a mérkőzésről: 

“Köszönöm Fejős Róbert játékvezetőnek, aki felajánlotta a mérkőzés előtt - annak ellenére, hogy a forduló megkezdését megelőzően volt gyászszünet - mi is leróhatjuk tiszteletünket Attila bácsi emléke előtt! Sokat jelentett nekünk! Azt kértem a fiúktól, hogy mindent adjanak bele, hogy Mesti büszke lehessen ránk! Ennek megfelelően játszottunk végig! Köszönöm a csapatomnak!

Videók

Ajánló

A KSI és a Nagykanizsa mérkőzik a megüresedett ob1-es helyért
OB. I./B győzelem a kilencedik heti fordulóban
2006-os csapatunk az OSC ellen győzedelmeskedett
9 mérkőzést vívtak az elmúlt héten játékosaink. Hibátlan teljesítménnyel zártuk a fordulót!
Hat mérkőzést vívtak pólósaink a heti fordulóban, négy győzelm, két vereség a mérleg.