a 39. hét vízilabdahírei

Vízilabda 2019.10.01.
Elstartolt a leány gyermek bajnokság is. Sportolóink tisztesen helytálltak.

szeptember 28.


OB I/B : KSI-KAPOSVÁR
Ma délelőtt OB I/B-s csapatunk lejátszotta második bajnoki mérkőzését hazai pályán. Az ellenfél a Kaposvári Vízilabda Klub volt.
Nehézkesen indult a mai mérkőzés. Az első negyed Bóbis Botond akciógóljával kezdődött. A mérkőzés 2. percében Tóth Bence megszerezte a KSI 2. találatát, ezzel az állás 2:0 lett. A Kaposvári csapat ezután értékesíteni tudott egy emberelőnyös találatot, miután Vékony Ákost kiállították. A negyed végén Bóbis újabb találatával 3:1 lett az eredmény.
A második játékrészben szintén 3 gólt tudtunk lőni, a góllövő listára pedig Mucskai Tamás iratkozott fel, a negyed elején szerzett akciógóljával. Az állás a félidő előtt még viszonylag szorosnak volt mondható, a Kaposvár 2 találatával igyekezett tartani magát és nem hagyta, hogy csapatunk meglógjon.
A következő két negyedben azonban csapatunk nem hagyott kétséget afelől, hogy ismét nagyarányú győzelmet tudnak aratni. 12 találattal zárták a 2 játékrészt és ezzel 18:4-re megnyerték a mérkőzést.
Két remek kapusteljesítményt is láthattunk ma: az első 3 negyedben védő Grieszbacher Márk 69%-os teljesítményt produkált. Őt váltotta a kapuban Szalai Márk Gábor az utolsó negyedre, az ő védési statisztikája 100%-os lett a mai napon.
Horváth János, csapatunk edzője, így értékelte a mérkőzést: 
“Eredmény csalóka! Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, de csak a győzelemhez! Morálisan ma nem álltunk a helyzet magaslatán! Taktikai győzelmet arattunk! A két kapusom kiemelkedett! Formánk idény eleji, megyünk tovább!

Videók

Ajánló

Tizenegy mérkőzés, kilenc győzelem - két vereség a 44. hét mérlege.
Ha a vízilabdában ötméteresről van szó, akkor a 18 éves Bóbis Botond a megoldás. A fiatal játékos ebben a szezonban kettős játékengedéllyel három bajnokságban és a kupában is biztos kézzel értékesíti a büntetőket – mindegyiket.
Gyermek csapatunk győzedelmeskedett a Honvéd ellen.
FÖLÉNYESEN NYERT 2006-OS CSAPATUNK A mai nap első meccsét 2006-os csapatunk játszotta az Oázis Sport Club ellen.
Serdülő csapat GYŐZELEM A SZÁZHALOMBATTA ELLEN Ma este (X.09.) 18 óra 30 perctől serdülő csapatunk a Budapest Bajnokság következő fordulójában vehetett részt. A mérkőzést Százhalombattán, a Százhalombattai Vízilabda Sportegyesület ellen játszhatták.