A 41. hét vízilabda hírei

Vízilabda 2019.10.16.
Serdülő csapat GYŐZELEM A SZÁZHALOMBATTA ELLEN Ma este (X.09.) 18 óra 30 perctől serdülő csapatunk a Budapest Bajnokság következő fordulójában vehetett részt. A mérkőzést Százhalombattán, a Százhalombattai Vízilabda Sportegyesület ellen játszhatták.

október 09.


Serdülő csapat

GYŐZELEM A SZÁZHALOMBATTA ELLEN
Ma este 18 óra 30 perctől serdülő csapatunk a Budapest Bajnokság következő fordulójában vehetett részt. A mérkőzést Százhalombattán, a Százhalombattai Vízilabda Sportegyesület ellen játszhatták. 
Az első negyedben összesen 7 gólt lőttünk, ellenfelünknek viszont csak 2 találatot sikerült szereznie, így már az elején jelentős előnyre tettünk szert. 
A következő játékrészben további 9 gólt lőttek játékosaink, a félidő előtt már 16:4 volt az állás. 
A mérkőzés második felében, mindkét negyedben 7-7 találatot jegyeztek játékosaink. Csapatunk fölényes győzelmet aratott, a végeredmény 30:7 lett. 
A legtöbb találatot Bede Marcell szerezte, szám szerint 5-öt. Deák Máté lett a következő a góllövő listán, ő 4 góllal járult hozzá a mai győzelemhez. 3x talált be az ellenfél kapujába Berényi Balázs, Pákozdi Máté és Sipos Botond. 2 gólt lőtt: Szeibert Barnabás, Pető Ádám, Iriczfalvi Gábor, Péter Áron és Szépfalvi Gergely. 1-1 találatot szerzett Bódi Barnabás és Szekeres Attila.
Keszthelyi Tibor, csapatunk edzője, így értékelte a mérkőzést:
"A Budapesti Serdülő Fiú Bajnokság nyitó fordulójának elhalasztott mérkőzését játszottuk le rendhagyó módon Százhalombattán. Ezen az estén talán a legnagyobb kihívás a százhalombattai uszoda megközelítése volt. Ez mindenkinek sikerült, jól alkalmazkodtunk a pálya méreteihez, a mérkőzésen végig fegyelmezetten, kevés hibával játszottunk, kapusunk jól védett, majd minden játékosunk szerzett gólt."

október 11.
OB I/B

GYŐZELEM OB I/B-BEN A VASAS ELLEN
Péntek este 18 óra 30 perctől OB I/B-s csapatunk küzdhetett meg a győzelemért a Vasas Sport Clubbal. 
A mérkőzés első negyede a Vasas góljával indult. Nem kellett azonban sokat várni a mi első találatunkra, mivel a következő támadás során Pető Attila szerzett gólt. A negyed alatt a KSI további két találattal bővítette a listát, Attila után, büntetőből, Bóbis Botond is betalált a Vasas kapujába. Az állás ekkor 3:2 volt. 
A második játékrész nagyon szorosan alakult. A Vasas a negyed első felében kiegyenlített. Ezután Bóbis Botond ismét gólt szerzett, de minden találatunk után ellenfelünk is lőtt egy gólt. A félidő kezdete előtt 2 perccel Tóth-Gili Tamás megszerezte a KSI 7. találatát, igy 2 gólos előnyre tettünk szert. Sajnos ezután gyengült a védekezésünk, ezért az állás 7:7-re változott. 
A harmadik játékrészben 4 gólt szereztünk, a góllövő listára Dávid Zoltán és Mucskai Tamás neve is felkerült. Ezekkel a találatokkal 1 gólos előnyre tettünk szert a mérkőzés utolsó 8 perce előtt. 
A negyedik negyed ráúszásánal Bóbis Botond hozta el a labdát, így mi kezdhettük a támadást, amit Gábor Lőrinc jóvoltából csapatunk sikerrel fejezett be. Fellendült a támadásunk az előző negyedekhez képest és összesen 6 gólt lőttünk a Vasasnak. A játékrész során Tóth Bence, Schmölcz Norman és Bihácsi Bence is lőtt még gólt ellenfelünknek. A végeredmény 17:12 lett, mellyel csapatunk megszerezte újabb győzelmét. 
Horváth János, csapatunk edzője, így nyilatkozott a mérkőzésről:
“Küzdelmes mérkőzésen gyenge játékkal, minősíthetetlen kapus teljesítménnyel 5 gólos győzelmet arattunk.”

október 12.
Ifi csapat

BUDAPEST IFI: GYŐZELEM AZ OSC ELLEN
A mai napon 11 óra 15 perctől került megrendezésre a Budapesti Ifjúsági Bajnokság 3. fordulója, ahol csapatunk ellenfele az A-HID OSC ÚJBUDA 2. volt.
8 találatunkkal, már a mérkőzés első negyedében nagy előnyre tettünk szert. A második játékrészben több teret hagytunk ellenfelünknek, minek következtében 3 gólt lőttek nekünk. Csapatunk, két kihagyott lövés ellenére is, rendre sikerrel fejezte be támadásait, így 5 találatot szerzett, mellyel az állás 13:4 volt a félidő kezdete előtt.
A harmadik és negyedik negyedben tovább növeltük előnyünket, aminek a végeredménye egy 24:5-ös fölényes győzelem lett.
Szinte minden játékosunk szerzett gólt, név szerint: Szabó Bence (5), Bede Marcell (4), Berényi Balázs (4), Szeibert Barnabás (3), Pákozdi Máté (2), Kaposi Marcell (2), Mészáros Márk (1), Szekeres Attila (1), Iriczfalvi Gábor (1), Sipos Botond (1).
Érdemes megemlítenünk kapusunk, Gercsó Zsombor teljesítményét is, aki a mai napon 71%-kal védett.
Horváth Dániel, csapatunk edzője, így nyilatkozott a mérkőzésről:
”Gratulálok a fiúknak! Picit sok az 5 kapott gól. Elől szépen értékesítettük a helyzeteinket. Hajrá KSI!”
Gyermek csapat

GYERMEK 2005: FÖLÉNYES GYŐZELEM

A Budapesti Gyermek 2005-ös Bajnokság mai fordulóját a III. Kerületi TVE uszodában rendezték meg. Csapatunk 8 óra 50 perctől játszhatott ellenfelével, a III. Kerületi TVE-vel.
Már az első negyedben sok gólt sikerült lőni ellenfelünknek, ami megalapozta a mérkőzést. Előnyünket folyamatosan növelve tudtunk nyerni, a végeredmény 29:2 lett.
Játékosaink közül majdnem mindenki szerzett találatot, nagyon szép teljesítmények születtek.
A legtöbb gólt a 4-es sapkában játszó Kopinitz Zsombor lőtte. Ő 6 találattal segítette hozzá csapatunkat a győzelemhez.
Szemler Bogdán és Módos Marcell is, 4x fejezte be sikerrel a támadást.
Mérő Alex, Szabó Márton és Dulin Artúr 3-3 gólt lőtt a mai mérkőzésen.
Míg Jakab János 2x, addig Pörcz Martin, Nagy Zalán, Bötkös Patrik és Szabó Brúnó 1x talált be ellenfelünk kapujába.
Kapusaink is szépen védtek a mai napon; Csepely Levente 83%-os, Fábri Nagy Sebestyén pedig 67%-os teljesítményt nyújtott a mai mérkőzésen.
Leány csapat

BUDAPESTBEN GYŐZEDELMESKEDTEK A LÁNYOK IS

A Budapesti Leány Gyermek Bajnokság következő fordulóját a Nyéki Imre uszoda 33 m-es medencéjében rendezték meg. Ellenfelünk a Tatabánya csapata volt.
Az első negyedben a lányok 6 akciógólt szereztek és ezzel már a mérkőzés elején átvették a vezetést.
A második játékrész is szépen alakult a gólok számát tekintve, előnyünket 7 góllal tovább tudtuk növelni. A félidő előtt az állás 13:7 volt.
A következő két negyedben összesen 15 gólt értékesítettek a lányok, míg a Tatabánya már csak 2x talált be a mi kapunkba. A végeredmény fölényes győzelem lett, az állás pedig 28:9.
Csapatunkból a legtöbb gólt Nagy Gréta Szabina lőtte, pontosan 9 találattal gyarapította a listát. Utána Lendvai Natasa Sára következik, aki a mai mérkőzésen 6 gólt szerzett. Somogyi Dóra és Bánhidi Bíborka egyaránt 4-4 találatot értékesített. Kemény Amira Anna 2x talált be ellenfelünk kapujába, Dimitrovics Nia és György Eszter pedig 1-1 gólt jegyzett.
Nádor Zsombor, csapatunk edzője, így nyilatkozott a mérkőzésről:
”Megismételtük az előző két Budapest mérkőzésünk forgatókönyvét. Gratulálok a győzelemhez és az elől mutatott játékhoz, de a következő rangadókon hátul ez kevés lesz.”

2007-es csapat

KSI SE II. 2007: SZOROS KEZDÉS UTÁN NEM SIKERÜLT A GYŐZELEM

11 órától 2007-es II-es csapatunk küzdhetett meg a győzelemért a POLO SC-vel.
Az első negyed vége 1:1-el zárult, a mi oldalunkon Zuberecz Richárd volt a találat szerzője.
A második játékrészben nem tudtunk gólt szerezni, ezzel szemben a POLO SC-nek 2-t is sikerült, így átvették a vezetést.
A következő 7 percben változott a helyzet, csapatunk 2 gólt lőtt, míg ellenfelünk a lövéseit nem tudta értékesíteni. A 2 találat közül az egyiket Both Benedek, míg a másikat Zuberecz Richárd szerezte.
Az utolsó negyed kezdetén az állás 3:3 volt. Sajnos a mi első lövésünk nem talált be ellenfelünk kapujába és nem sokkal ezután a POLO SC ismét átvette a vezetést. A mérkőzést mondhatni innentől már ők uralták és további 3 találatukkal végleg eldöntötték a végeredményt. A mi oldalunkon, Klier Koppány jóvoltából született még egy gól emberelőnyből, de sajnos ez a győzelemhez már kevés volt. A meccs végeredménye 7:4 lett ellenfelünk javára.
Petrák Kevin, csapatunk edzője, így értékelte a mérkőzést:
”Egy szoros, ki-ki meccsen jól játszottunk, de az utolsó negyedre elfáradtunk főleg fejben, de az első 3 negyedre építve megyünk tovább.”

2007 I-ES CSAPAT: GYŐZÖTT AZ OSC

A mai nap utolsó mérkőzését 2007 I-es csapatunk játszhatta. Ellenfelük az A-HID OSC ÚJBUDA vAz első negyed ráúszását az OSC nyerte, majd ezt a támadást rögtön góllal is fejezték be. Ezzel már a mérkőzés elején megszerezték a vezetést. A mi első találatunkra a játékrész végéig várni kellett; Benedek Mór 18 másodperccel a vége előtt talált be ellenfelünk kapujába.
A második negyedben csapatunk szintén 1 találatot tudott értékesíteni, így a félidő kezdetére igen nagy hátrányba kerültünk. Az állás ekkor 7:2 volt, és az OSC vezetett.
A harmadik játékrész során 2 gólt szereztünk; az elsőt Varga-Pergel Krisztián, büntetőből, a másodikat pedig Zilahy Zalán, emberelőnyből. Az OSC eközben sajnos tovább növelte az előnyét.
Az utolsó 7 percben a fiúk mindent beleadva, 4x is betaláltak ellenfelünk kapujába. Rabb Benedek 2-t, míg Benedek Mór és Csendes Roland 1-1 gólt lőtt. A végsőkig küzdöttek a fiúk, de sajnos a győzelmet már nem sikerült megszerezni. A végeredmény 15:8 lett az OSC javára.
Szabó Zoltán, csapatunk edzője, így értékelte a mai mérkőzést:
”Sajnos egész héten fejben nem voltunk ott az edzéseken, ez meglátszott a csapat játékán! Küzdöttünk-küzdöttünk, de rendre rossz megoldások születtek, amit ellenfelünk kíméletlenül ki is használt! Ma nem nyertünk, tanultunk... Gratulálok az OSC-nek!”

október 13.

Leány gyermek csapat

GYŐZELEM A LEÁNY GYERMEK BAJNOKSÁGBAN
Ma 12 órától ugorhatott vízbe lány csapatunk a Gyermek Országos Bajnokság következő fordulójának mérkőzésén. Az ellenfél az SZNVE csapata volt.
A meccs kezdete után kicsivel több, mint fél perccel született meg az első KSI találat, Ágner Janka jóvoltából. A következő gólt is ő szerezte, a harmadikat pedig Bánhidi Bíborka. 3 góllal vezettek a lányok, amikor az SZNVE is belehúzott és kiegyenlített. Egy büntetőnek köszönhetően azonban Lendvai Natasa góljával ismét elléptünk ellenfelünktől.
A második játékrész során nem született sok találat, a két csapat között maradt az 1 gólos különbség. A félidő kezdetekor az állás 5:4 volt.
A harmadik negyed elején kiegyenlített ellenfelünk, de a lányok nem hagyták magukat és az ezt követő percekben 4 támadást is sikerrel fejeztek be. A 4 gól közül az elsőt Lendvai Natasa szerezte, a másodikat Tóth-Deme Róza, a harmadikat Bánhidi Bíborka, mindhárman akcióból találtak be az ellenfél kapujába, a negyediket pedig Nagy Gréta Szabina lőtte emberelőnyből. A játékrész vége előtt az SZNVE értékesíteni tudott még egy gólt, az állás így lett 9:6.
Az utolsó negyed elején szerzett 3 találatunkkal sikerült győzelmet aratnunk, a végeredmény 12:8 lett csapatunk számára.
Nádor Zsombor, csapatunk edzője, így értékelte a mai meccset:
”A mérkőzés második felére hazai pályán elfogyva, hatalmasat küzdve és több kimagasló egyéni teljesítménnyel sikerült magabiztos győzelmet aratnunk a bajnokság egyik legjobbja ellen.
Gratulálok a Csapatnak!

Videók

Ajánló

A KSI és a Nagykanizsa mérkőzik a megüresedett ob1-es helyért
OB. I./B győzelem a kilencedik heti fordulóban
2006-os csapatunk az OSC ellen győzedelmeskedett
9 mérkőzést vívtak az elmúlt héten játékosaink. Hibátlan teljesítménnyel zártuk a fordulót!
Hat mérkőzést vívtak pólósaink a heti fordulóban, négy győzelm, két vereség a mérleg.