Vízilabda

A 43. hét vízilabda hírei

A 43. hét vízilabda hírei

Gyermek csapatunk győzedelmeskedett a Honvéd ellen.

október 26.

Leány csapat

LEÁNY 2006: EGY GÓLLAL NYERT A BVSC

Lányaink játszották a mai napon 11 órától az első mérkőzést. A Budapesti Leány Gyermek 2006-os Bajnokságban az ellenfelük a BVSC-Zugló csapata volt. 

Az első negyed szorosan indult, mindkét csapatnak egyaránt egy-egy támadást sikerült góllal befejezni. A mi csapatunkból Nagy Gréta Szabina talált be ellenfelünk kapujába. 

A kezdeti gólcsend után, a következő 7 perc már sokkal gólzáporosabb volt. Míg az ellenfél 5, addig mi 4 gólt tudtunk lőni, így a vezetést átvette a BVSC-Zugló. Csapatunkból Lendvai Natasa Sára 2-t, Tolnai Natasa Emília és Nagy Gréta Szabina pedig 1-1 gólt lőtt. Az állás ekkor 6-5 volt. 

A meccs második felében a BVSC tovább növelte előnyét, mivel a harmadik negyedben csupán 1 találatot tudtunk szerezni emberelőnyből. 

Az utolsó játékrészt 3-2-re megnyertük, Bánhidi Bíborka 2 találatával feliratkozott a góllövők közé. Sajnos a végső győzelmet nem sikerült megszereznünk, a végeredmény 10-9 lett, ezúttal a BVSC-Zugló javára. 

Nádor Zsombor, csapatunk edzője, így nyilatkozott a mérkőzésről: 

“Annak ellenére vagyok nagyon csalódott, hogy a BVSC-től ki lehet kapni 1 góllal a Szőnyi úton. Sajnos hagytuk, hogy mozgásos játékunk helyett, ellenfelünk erősebb fizikumu játékosai által akart birkózásokba menjünk bele. Ehhez pontatlan védekezés, s nagy egyéni hibák társultak. Hiába küzdöttünk hatalmas szívvel és hiába voltak a meccsnek általunk dominált szakaszai, ilyen játékkal nem lehet rangadót nyerni...”

2007-es csapat

2007 II: NYERT A SZEGED

2007 II-es csapatunk is játszott ma egy időben és szinte majdnem egy helyen, mint a lányok. A srácok ellenfele a Szegedi Vizipóló suli volt. 

A mérkőzés elejétől kezdve ellenfelünk kezében volt az irányítás. Lövéseinket rendre kivédték vagy kihagytuk. Folyamatosan növelték előnyüket velünk szemben, így sajnos a végeredmény a Csongrád megyei csapat számára volt kedvező.

Petrák Kevin, csapatunk edzője, így nyilatkozott a mérkőzésről:

"Mérges vagyok a csapatomra, mert a nagy számú bírói tévedés ellenére, amik többségében minket sújtottak, képesek voltunk helyzeteket és ziccereket kialakítani, de sajnos nem voltunk elég koncentráltak és kihagytuk azokat és így elég hamar eldőlt a mérkőzés. Mindig a jó oldalát kell nézni, megvan a videó felvétel amiből nagyon sokat tudunk tanulni.”

Gyermek csapat

BUDAPEST BAJNOKSÁG 2005: GYŐZELEM A HONVÉD ELLEN

16 óra 30 perctől ugorhattak vízbe a 2005-2006-os fiúk. A Budapesti Gyermek Fiú Bajnokság mai fordulójában a Budapesti Honvéd Sportegyesület volt az ellenfelük.

A fiúk mind az első, mind a második negyedben 4-4 gólt lőttek és ezáltal igen nagy különbségre tettek szert a mérkőzés első felében. Ellenfelünk 1 találatot szerzett a második 7 perc során, így az állás a félidő kezdete előtt 8-1 volt.

Az utolsó két negyedben a Honvéd 1-1 gól jegyzett, csapatunk azonban 4, illetve a negyedik játékrészben szerzett 6 találatával magabiztos győzelmet aratott. A végeredmény 18-3 lett, csapatunk javára.

Niklász Ádám és Gaál Botond osztozhatott ma a góllövő lista első helyén, mindketten 5-5 gólt lőttek. Utánuk Dulin Artúr és Kiss Ádám következik 2-2 találattal. 1 gólt szerzett ma a csapatnak: Szemler Bogdán, Mérő Alex, Nagy Zalán, valamint Bötkös Patrik.

Kapusaink is jól védtek; Fábri-Nagy Sebestyén 80%-kal, Szabó Zalán pedig 50%-kal.

2007-es csapat

2007 I.: GYŐZELEM AZ UVSE ELLEN

16 óra 30 perctől nem csak 2005-2006-os játékosainknak szurkolhattunk, úgyanis a 2007 I-es csapatunk is játszhatott a győzelemért. Ellenfelük az UVSE csapata volt.

A mérkőzés első gólját az UVSE lőtte. A mi találatainkra a negyed végégi várni kellett. Nagyjából 2 perc volt hátra a játékrészből amikor Barcsa Dániel belőtte a KSI első találatát, majd 6 másodperccel a vége előtt, Rácz Richárd góljának köszönhetően átvettük a vezetést.

A második 7 perc nagyon hasonlóan alakult. Szintén 2-1 lett a negyed vége, nálunk a gólszerzők Nagy Richárd és Varga-Pergel Krisztián voltak.

A harmadik negyedben sikerült 4 helyzetet is góllal befejeznünk, az egyik ilyen helyzetet Szabó Zétény használta ki, így ő is felkerült a góllövő listára. Így összeségében 6 gólos előnyre tettünk szert. Szükségünk is volt erre az előnyre, ugyanis az utolsó játékrészben az UVSE nagyon belehúzott a támadásba és gyakorlatilag egymás után 7 gólt lőttek nekünk. Szerencsére a mi csapatunknál is született találat, Csendes Roland és Rácz Richárd jóvoltából. A végeredmény nagyon szoros lett, de 10-9-re megnyertük.

Szabó Zoltán, csapatunk edzője, így értékelte a mérkőzést:
"Végtelenül büszke vagyok a csapatomra!!! Mást most nem is mondanék, aki ott volt, tudja miért!

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.