Vízilabda

A 49. hét vízilabda hírei

A 49. hét vízilabda hírei

BP. IFI: GYŐZELEM A BVSC-ZUGLÓ ELLEN Küzdelmes mérkőzést tudhat maga mögött ifi csapatunk, akik ma a Budapesti Ifjúsági Bajnokság 7. fordulójában a BVSC ellen szállhattak harcba a győzelemért.

49. hét

december 7.

Ifjúsági csapat

BP. IFI: GYŐZELEM A BVSC-ZUGLÓ ELLEN

Küzdelmes mérkőzést tudhat maga mögött ifi csapatunk, akik ma a Budapesti Ifjúsági Bajnokság 7. fordulójában a BVSC ellen szállhattak harcba a győzelemért. 

Az első negyed lövései nem sikerültek számunkra, így a BVSC igen hamar átvette a vezetést. 

 

A második játékrész során azonban csapatunk kiegyenlített. Ugyan ellenfelünk ezután szerzett még egy találatot, de csapatunk válasza az utolsó másodpercben egy akciógól volt. Így az állás a félidő előtt 4-4 lett.

A harmadik negyed is szorosan alakult még, amíg mi 5, addig a BVSC 4 lőtt góllal fejezte be ezt a játékrészt. 

Az utolsó 7 percben, csapatunk mindent beleadva, 5 gólos különbséggel megnyerte a mérkőzést. A végeredmény 13:8 lett. A Bajnokságban eddig veretlenül az első helyen állunk.  

Gólszerzőink: Szalai Péter Miklós (3), Gábor Lőrinc (2), Berényi Balázs (2), Nagy Ákos (2), Pető Ádám (2), Bihácsi Bence (1), Csapó Ádám (1). 

Gyermek csapat

BP. 2005: GYŐZELEM AZ ANGYALFÖLDI SPORTISKOLA ELLEN

Ma 14 órától a Budapesti Gyermek 2005-ös Fiú Bajnokságban induló csapatunk ugorhatott vízbe. A mérkőzést a Duna Arénában rendezték meg, az ellenfél pedig az Angyalföldi Sportiskola volt. 

A mérkőzés első felében, viszonylag kevés gól született mindkét oldalon, amíg csapatunk összesen 5x, addig az ASI 2x talált be a mi kapunkba. 

Komoly előnyre a harmadik negyed során tudtunk szert tenni, ugyanis játékosaink 9 gólt lőttek ellenfelünknek. Az állás, így 14:5 volt az utolsó játékrész kezdete előtt. 

Gyakorlatilag a fiúk már eldöntötték a meccs végkimenetelét, de nem bízták a véletlenre és további 7 találattal örvendeztették meg a KSI szurkolókat. A végeredmény 21:6 lett, ezzel megszereztük a bajnokságban az 5.-ik győzelmünket is. 

Gólszerzőink: Gaál Botond (6), Szabó Márton (3), Dulin Artúr (3), Niklász Ádám (3), Szabó Kristóf (2), Pörcz Martin (1), Jakab János (1), Lévai Bendegúz (1), Kopinitz Zsombor (1). 

Mindkét kapusunk játszott a mérkőzés alatt, Kiss Gergely Bálint és Csepely Levente Károly védési statisztikája egyaránt 67-67% lett. 

2007-es csapat

2007 II.: GYŐZÖTT AZ FTC

2007 II-es csapatunk ma 11 óra 15 perctől az FTC-Telekommal szállhatott harcba a győzelemért. A mérkőzés idegenben, a III. kerületi TVE pályán került megrendezésre.  

Az első negyed során 3 gólt is tudtunk szerezni, az elsőt Klier Koppány, a másodikat Fiser Tamás, a harmadikat pedig Hubai Dániel lőtte. Ezekkel a találatokkal a mi kezünkbe került a vezetés, ugyanis az FTC csapata 2 gólt lőtt nekünk. 

A második 7 perc során is jól tudtuk tartani magunkat, ellenfelünk ugyan átvette a vezetést, de a félidő előtt csupán 1 gól volt a különbség a két csapat között.  Innentől kezdve viszont szétesett a védekezésünk, így az FTC, a harmadik negyed elején rögtön 3x is betalált a mi hálónkba. Előnyüket növelni tudták egészen a meccs végéig, mi az utolsó játékrészben 2 gólt még szereztünk, de ez a végeredményt már nem befolyásolta. Az FTC megnyerte a mai fordulót, az eredmény 13:6 lett. Gólt szerzett még: Lakatos Petroff Borisz

Petrák Kevin, csapatunk edzője, így értékelte a mérkőzést:

"Két részre osztanám a mérkőzést: az első felében amíg bírtuk, semmivel sem volt jobb az ellenfelünk, amíg betartottuk a megbeszélteket. A második felére elfáradtunk, kaptunk lefordulás gólokat, elől pedig pontatlanok voltunk. De gratulálok a csapatomnak, egy félidőn keresztül partiba voltunk, sőt vezettünk is egy jobb csapat ellen."

december 8.

2007-es csapat

2007 I.: GYŐZELEM A BVSC ELLEN

2007 I-es csapatunk is mérkőzött tegnap. A srácok Érdre utaztak és 14 óra 15 perctől a BVSC-Zugló ellen küzdöttek a győzelemért. Az első negyed során a védekezésünk és támadásunk is jól sikerült. Helyzeteinket 4x tudtuk gólra váltani és egyetlen egy labdát sem engedtünk be a mi hálónkba.  A második játékrészben 1 góllal növeltük előnyünket, a félidő előtt az eredményjelző táblán már 8:3 állt, csapatunk javára. A harmadik negyedet a BVSC nyerte, mivel ők 5 találatot szereztek, míg mi 4-et. Az utolsó játékrészben, azonban csapatunk további 5 találattal gyarapította a gólok számát. A mérkőzés végeredménye 17:8 lett, ezzel a srácok megszerezték 5-.ik győzelmüket is.

Gólszerzőink: Benedek Mór (7), Rácz Richárd (4), Barcsa Dániel (3), Varga-Pergel Krisztián (1), Szekeres Áron (1), Pozvai Ferenc (1). 

Szabó Zoltán, csapatunk edzője, így értékelte a mérkőzést: "Fantasztikus játékot produkált ma a csapat! Minden játékosomon látszott a győzni akarás, nagyon koncentráltan “dolgozták” végig a mérkőzést! Nagyon jó érzés volt a kispadon ülni, büszke vagyok a CSAPATOMRA!

Hajrá KSI!

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.