A 6. hét vízilabda hírei

Vízilabda 2020.02.11.
Hat mérkőzést vívtak pólósaink a heti fordulóban, négy győzelm, két vereség a mérleg.

Február 4.

FIÚ SERDÜLŐ: GYŐZELEM A BVSC ELLEN

Serdülő csapatunk is nyert vasárnap a BVSC elleni mérkőzésen.

Szorosan indult a mérkőzés, az első gólt a BVSC-Zugló csapata szerezte. Nem kellett sokat várni a mi találatunkra sem, hamar kiegyenlítettünk, majd átvettük a vezetést. A második és harmadik negyedben előnyünket folyamatosan növelve tudtunk egyre nagyobb gólkülönbségét kialakítani. Az utolsó játékrészt ellenfelünk nyerte, de a mérkőzést a mi csapatunk. A végeredmény 15-9 lett a KSI javára. 

Keszthelyi Tibor, serdülő csapatunk edzője, így nyilatkozott a mérkőzés után:

"A bajnokság 6. fordulójában közvetlen riválisunk, a BVSC ellenl azt hiszem meggyőző játékkal, 0 - 1 után végig vezetve sikerült nyernünk. Kapusunk jobban védett, sok jó egyéni teljesítménnyel a második negyedtől már jelentős különbséggel vezetve győztünk. Kicsi nagyobb fegyelem kell, javulnunk kell még az emberelőnyös játékban, hátrányos védekezésben is, de összeségében a hosszú kihagyás után azt gondolom, hogy ez így most rendben volt."

Február 8.

OB I/B: GYŐZELEM AZ FTC ELLEN

A szombati FTC elleni mérkőzésüket is sikerrel vették a fiúk. 

Az első negyed során csapatunk legtöbb támadását góllal tudta befejezni, így elég hamar jelentős előnyre tettünk szert. Nem volt ez másképp a következő két játékrész alatt sem. Kiváló védekezésünknek köszönhetően, ellenfelünk csak a legutolsó negyedben tudott gólt lőni nekünk. A különbség addigra viszont már akkora volt a két csapat között, hogy az FTC hiába tudta megnyerni az utolsó negyedet, a végső győzelem így is a miénk lett. A meccs végén 14-4 állt az eredményjelző táblán, ezzel csapatunk újabb győzelmet tudhat maga mögött. 

Horváth János, csapatunk edzője, így nyilatkozott a győztes mérkőzés után:

"Nehéz mérkőzésre számítottam, hiszen a tabella 1-2. helyezettje csapott össze. Ráadásul a héten valahogy nem úgy sikerültek a dolgok ahogy szerettem volna! Kollégám meg is jegyezte, hogy olyan gyenge volt a főpróba, hogy az előadás biztos jó lesz! Neki lett igaza!

Videók

Ajánló

OB. I./B győzelem a kilencedik heti fordulóban
2006-os csapatunk az OSC ellen győzedelmeskedett
9 mérkőzést vívtak az elmúlt héten játékosaink. Hibátlan teljesítménnyel zártuk a fordulót!
Hat mérkőzést vívtak pólósaink a heti fordulóban, négy győzelm, két vereség a mérleg.
OB I-es győzelemmel kezdte az évet vízilabda szakosztályunk!