A hétvégi 25 méteres Országos Bajnokságon az utánpótlás korosztályok versenyszámaiban ismét 100%-os lett a KSI.

Sportlövészet 2017.09.19.
A hétvégi 25 méteres Országos Bajnokságon az utánpótlás korosztályok versenyszámaiban ismét 100%-os lett a KSI.

A hétvégi 25 méteres Országos Bajnokságon az utánpótlás korosztályok versenyszámaiban  ismét 100%-os lett a KSI. 

A juniorok sportpisztolyos versenyszámában Egri Viktória nagyszerű eredménnyel győzött. Mögötte meglepetésre a még ifjúsági korú Fábián Sára Ráhel lett ezüstérmes. A bronzérmet pedig Nagy Máté szerezte meg. Az Egri Viktória, Nagy Máté, Gulyás Claudia összeállítású csapat győzedelmeskedett.

Az ifik versenyében a KSI-t három újonc képviselte. Papp Hajnal Zsófia új egyéni csúccsal nyert, ezüstérmes Fábián Sára Ráhel lett, míg a bronzérmet Kovács Tamara gyűjtötte be. A csapat nagy fölénnyel előzte meg a nyíregyháziakat.

A felnőtt standard pisztolyos versenyszámban Mihalkó Nikoletta ezüstérmes lett az olimpikon Tátrai Miklós mögött. Az Egri Viktória, Mihalkó Nikoletta,  Nemes Adrienn összeállítású csapat ezüstérmes lett. 

A nők olimpiai versenyszámának döntőjébe három KSI-s került be. Az izgalmas döntőben a KSI EB ezüstérmes versenyzője, Mihalkó Nikoletta az olimpiai 6. helyezett Csonka Zsófia, és a többszörös világbajnok Major Veronika mögött bronzérmet szerzett. Egri Viktória negyedik, és a bajnoki címvédő Nemes Adrienn a hatodik helyen végzett. A KSI csapata nagy fölénnyel nyerte az országos bajnoki címet.

GRATULÁLUNK A VERSENYZŐKNEK ÉS AZ ŐKET FELKÉSZÍTŐ EDZŐKNEK!!!

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.