A Hónap Műhelye szavazás

Vízilabda 2018.01.12.
Idén is újra indul szakosztályunk a "Hónap Műhelye" szavazáson. Minden szavazat számít, így kérünk mindenkit, hogy egy szavazattal támogasson minket, hogy a tavalyihoz hasonlóan újra szakosztályunk lehessen a "Hónap Műhelye".

A következő linken lehet szavazni ránk: http://www.utanpotlassport.hu/a-honap-utanpotlasnevelo-muhelye/szavazas/

Ami fontos, hogy két lépésben kell szavazni, hogy érvényes szavazatot adjunk le. Az első lépés, hogy elmegyünk a linkre és a KSI SE kiválasztása után beírjuk az e-mail címünk, majd a küldés gombra kattintunk. Ezután egy megerősítő e-mailt kapunk, ahol a linkre kattintva érvényesíthetjük a szavazatot!

Fontos, hogy az utolsó lépésig menjünk el és kattintsunk a linkre, másképp nem érvényes a szavazatunk!!!

Fotók
Videók

Ajánló

A Honvéd ellen játszott csapatunk az OBI-es bajnokságban. Sajnos hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.
Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.
Egy mozgalmas délelőtti edzés képei.
OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.
Nyolc mérkőzésen huszonegy utánpótláskorú vízilabdázó összesen harminckét gólt jegyzett a férfi felnőtt ob I negyedik fordulójában. A legeredményesebbek a KSI SE fiataljai voltak, közülük is a 17 éves Bóbis Botond emelkedett ki teljesítményével, aki négy találatot szerzett a BVSC-Zugló otthonában. Rajta kívül vezére volt még együttesének a 18 esztendős debreceni Fekete Gergő is, akinek góljai győzelmet értek a Kaposvár ellen.