A KSI SE KÉZILABDA MENETEL TOVÁBB

Központ 2018.03.15.
A KSI SE KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA MEGÚJULÓ VEZETÉSSEL FOLYTATJA

A KSI SE KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA MEGÚJULÓ STRUKTÚRÁVAL ÉS VEZETÉSSEL FOLYTATJA! 

A KLUB VEZETŐSÉGE KIEMELT FIGYELMET FORDÍT AZ ÁTALKULÓ SZAKOSZTÁLYRA, AMELY TOVÁBBRA IS IGYEKSZIK MAGAS SZINTEN NEVELNI, OKTATNI ÉS KÉPEZNI SPORTOLÓIT!

KLUBUNK MINDEN JELENLEGI SPORTOLÓJÁT ÉRTELEMSZERŰEN SZERETNÉNK TOVÁBB FOGLALKOZTATNI AZ ÚJ VEZETÉSSEL, ÚJ STRUKTÚRÁVAL IS! 

VÁRJUK JELENTKEZÉSETEKET, VÁRJUK KÉRDÉSEITEKET - ksi@ksi.hu!

SZERETNÉNK HŰEK MARADNI MOTTÓNKHOZ: KÖZPONTBAN AZ IFJÚSÁG!

VÁRUNK BENNETEKET TOVÁBBRA IS!

Fotók
Videók

Ajánló

„A Sportfőváros cím mindannyiunk számára nagy lehetőség” A KSI SE. nagy örömmel csatlakozik a „2019 Budapest Európa Sportfővárosa” rendezvénysorozathoz. Az elkövetkező hónapokban a KSI-vel is találkozhattok a rendezvényeken.
A sportorvosi rendelés február 4.- 8. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet!
A konferencia – immár nyolcadszor – a Decathlon és a Testnevelési Egyetem támogatásával, a Magyar Edzők Társasága szakmai együttműködésével, az Utanpotlassport.hu szervezésében 2018. november 27-én a TF „Athén” nagyelőadójában (Bp. XII., Alkotás u. 48.).
Gyászol a vízilabdavilág: tragikus hirtelenséggel vasárnapra virradóan 64 éves korában elhunyt dr. Vindisch Kálmán. A KSI nevelése, az OSC kétszeres BEK-győztes, magyar bajnok, a Honvéd Magyar Kupagyőztes, a Vasas magyar bajnok játékosa 31 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, 288-szor játszott az OB I-ben, tagja volt az 1973-ban aranyérmet szerző junior Európa-bajnok csapatnak.
A sportorvosi rendelés december 17.- január 7. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet! Üdvözlettel, Dr. Vajk Zita