A KSI Karate Szakosztálya már a Zuglói Lapok hasábjain is feltűnt!

Karate 2017.05.15.
Zuglói Lapok is beszámolt a Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület legújabb szakosztályáról.

Mint ismeretes, a KSI az Arashi Sportegyesületben, és annak edzői stábjában látta meg a lehetőséget arra, hogy bővítse létszámát, és gyarapodjon szakosztályainak száma. Erről a fúzióról számolt most be a XIV. kerületi Zuglói Lapok egy rövidke cikkben. Kellemes olvasást :)

Fotók
Videók

Ajánló

Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.