A MI HÓNAPUNK VOLT AZ AUGUSZTUS IS...

Központ 2017.09.04.
A MI HÓNAPUNK VOLT AZ AUGUSZTUS IS, HISZEN MEGINT NAGYSZERŰEN SZEREPELTEK SZAKOSZTÁLYAINK!

ÓRIÁSI BÜSZKESÉGÜNKRE FOLYTATÓDOTT VERSENYZŐINK NAGYSZERŰ SZEREPLÉSE AUGUSZTUSBAN IS!

KEZDJÜK AZ ÖTTUSÁVAL, AKIK ELKÉNYEZTETTEK MINKET A KAIRÓ-I FELNŐTT VILÁGBAJNOKSÁGON!

FÖLDHÁZI ZSÓFIA CSAPATBAN ARANYÉRMET, EGYÉNIBEN PEDIG EZÜSTÉRMET SZERZETT!!!

KASZA RÓBERT MÁR A HÉT ELEJÉN NYERT EGY ARANYÉRMET, HISZEN MEGSZÜLETETT MÁSODIK GYERMEKE, AMIHEZ EZÚTON IS GRATULÁLUNK! SZERENCSÉRE A VERSENYEN SEM ADTA ALÁBB AMELY ÍGY EGYÉNIBEN VILÁGBAJNOKI EZÜSTÉRMET JELENTETT SZÁMÁRA!

A SIKERES EURÓPA-BAJNOKI SZEREPLÉS UTÁN, EGY KÁPRÁZATOS VILÁGBAJNOKSÁG KÖVETKEZETT! GRATULÁLUNK A VERSENYZŐKNEK ÉS FELKÉSZÍTŐ EDZŐIKNEK EGYARÁNT!

 

EVEZZÜNK MÁS VÍZEK FELÉ, HISZEN KAJAK-KENUSAINK A CSEHORSZÁGI RACICEI FELNŐTT VILÁGBAJNOKSÁGON VETTEK RÉSZT, NEM IS AKÁRHOGYAN! SZABÓ ÁGNES A HONVÉDOS HAGYMÁSI RÉKÁVAL 200 MÉTERES PÁROS SZÁMBAN VILÁGBAJNOKI ARANYÉRMET NYERTEK!!!

GRATULÁLUNK A VERSENYZŐKNEK ÉS A FELKÉSZÍTŐ EDZŐIKNEK IS!

 

ÓRIÁSI SIKER A JUDOSÓKNÁL! A CHILÉBEN RENDEZETT IFJÚSÁGI VILÁGBAJNOKSÁGON VARGA BRIGITTA EGYÉNI -48 KG-BAN ARANYÉRMET SZERZETT!!! A MÉG JÖVŐRE IS IFJÚSÁGI VERSENYZŐ MAGABIZTOSAN VERTE ELLENFELEIT, ÉS MEGSZEREZTE MAGYARORSZÁG TÖRTÉNETÉNEK MÁSODIK IFJÚSÁGI VILÁGBAJNOKI CÍMÉT!

GRATULÁLUNK A VERSENYZŐNEK ÉS EDZŐJÉNEK GOSZTONYI ZSOLTNAK!

 

 

Fotók
Videók

Ajánló

KSI SE KÖZGYŰLÉS 2019. MÁJUS 16.
MERT FONTOS HOL SPORTOLUNK, HOL ÉLÜNK...
A 2019 áprilisától, az esedékes tagdíjakat elsősorban banki átutalással kérjük teljesíteni. A bankszámlaszámok weboldalunkon, a vonatkozó szakosztály lapján megtalálhatóak. KSI SE. központ
„A Sportfőváros cím mindannyiunk számára nagy lehetőség” A KSI SE. nagy örömmel csatlakozik a „2019 Budapest Európa Sportfővárosa” rendezvénysorozathoz. Az elkövetkező hónapokban a KSI-vel is találkozhattok a rendezvényeken.
A sportorvosi rendelés február 4.- 8. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet!