A pontverseny élén a KSI

Asztalitenisz 2017.10.04.
Bükön rendezték meg a hétvégén az újonc és serdülő országos ranglista versenyt,ahol remekeltek gyermekeink. Összesen 2 aranyéremmel és egy bronzéremmel térhettünk haza.

A hétvégén 16 versenyzőnk képsviselte szakosztályunkat. Az újonc fiúknál Csaba Áron meglepetés bronzérmet szerzett,azonban míg egyik szemünk örült a másik sírt mivel csapattársát Straubinger Balázst győzte le a legjobb 4közé jutásért.

A két aranyérem serdülő korosztályban született és Huzsvár Erik nevéhez fűződik aki egyéniben mindenkit maga mögé utasított és állhatott a dobogó tetejére. Párosban Ujvári Mátéval szerezték meg a győzelemért járó kupát.

Videók

Ajánló

A 2018/2019-es évad nyitó országos utánpótlás versenyét rendezte az Országos Asztalitenisz Szövetség augusztus 29-30-31-én. A lányok az Ormai László csarnokban, a fiúk a BVSC termeiben vitézkedtek. A három napos viadalon 150 lány induló és 240 fiú induló versenyzett.
Kiskunmajsán rendezték meg a Kelet-Magyarország 2018.évi újonc és serdülő ranglista versenyt.
Huzsvár Erik serdülő kora ellenére legyőzte az Ifjúsági (U18) mezőnyt ezzel is nagyban hozzá járulva, hogy a KSI legyen a legeredményesebb szakosztály 2018-ban.
A négy versenyszámból három aranyérmet nyertek a KSI-sek és egy szépen csillogó ezüstérmet.
A Serdülő MOATSZ kupáról két aranyéremmel és egy bronzéremmel tértek haza versenyzőink.