A serdülők nyitották a szezont

Vízilabda 2018.09.23.
Az idei első bajnoki mérkőzést a serdülő csapatunk kezdte a Vasas ellen. Magabiztosan sikerült 14-4-re nyernünk.

Majdnem fél negyedet kellett várni az első gólra, de utána háromszor is eredményesek voltunk az első negyedben. A magabiztos 3-0-ás első negyed után nem volt megállás, sikerült a negyedik gólunkat is megszerezni.

A félidőig csak egy gólt sikerült szereznie ellenfelünknek, így a mérkézés felénél 5-1-re vezettünk.

A harmadik negyed egy kicsivel jobban sikerült. Három gyors találat után már hét gól volt a különbség. A negyed végén nem sikült kívédekeznünk egy hátrányt, amivel 8-2-re módosult az eredmény.

Az utolsó jétékrészben Még egy utolsó hajrába kezdtünk és sikerült a legeredményesebb negyedet játszanunk. Zsinórban lőttünk négy gólt, így már 12-2-re vezettünk. Még mindkét oldalon születtek gólok, így a végeredmény 14-4-re módosult.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"A bajnokság kezdete mindig nehéz, és így volt ez most  is a Vasas elleni mérkőzésen. A jó hír, hogy sikerült nyernünk, de még sokmindenben kell sokat javulni. Összességében azt hiszem az eredménnyel elégedettek lehetünk, a játékban pedig majd javulnunk még."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Csapatainkat jobban megismerheti a szakosztály weboldalán.

Fotók
Videók

Ajánló

Vasárnap mindhárom korosztályos bajnokságban remekeltek vízilabdázóink.
A Honvéd ellen játszott csapatunk az OBI-es bajnokságban. Sajnos hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.
Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.
Egy mozgalmas délelőtti edzés képei.
OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.