Alapozás indul!

Karate 2017.07.17.
Indulnak a nyári alapozó edzések.

A szeptemberben induló versenyszezon sikerének elengedhetettlen része a nyári alapozás. Ennek tudatában július 24-én el is kezdődnek az edzések, melyek egészen augusztus végéig tartanak, az utolsó hétvégén egy alapozó - versenyzői táborban teljesednek ki.

 

Az alapozás helye és ideje:

Hétfő - kedd - szerda 

18:00-20:00 KSI terem

 

Csütörtök

18:00-20:00 Városliget teljes birodalma

(ide az indulást, találkozót edzésen megbeszéljük)

 

 Hajrá #KSI

Fotók
Videók

Ajánló

Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.