Általános és Középiskolások Országos Bajnoksága 2019, Légpisztoly 20 lövés

Sportlövészet 2019.05.27.
Mind a lányok között, mind a fiúcskáknál KSI-s versenyző lett idén az általános iskolások országos bajnoka!

Konrád országos csúccsal utasított mindenkit maga mögé! :)

A lánykáknál sosem látott, szoros mezőny alakult ki az első 4 helyen, Brigi 1 körrel volt jobb, mint az őt követő 3 (!!!) lány, ezért neki nem kellett aggódnia, de a 2-4 hely kiosztásánál volt izgalom. Így történt, hogy másik tehetséges leányunk, Vivi, úgy lett 4. a versenyben, hogy a szabályok szerint, köregyenlőség esetén azt kell megnézni, hogy ki tudta jobban befejezni a versenyt (10 lövést nézve), de ebben is azonos volt az eredmény, így a 10-es találatokat számolták meg, és itt tudott fölékerekedni versenytársa és végzett egy hajszállal lemaradva a dobogóról.

Így is nagyon büszkék vagyunk, remek gyerekek, csodajó versenyzők!

Hajrá KSI!

Fotók
Videók

Ajánló

A pisztolyos versenyzők számára csütörtöktől szombatig tartó bajnokságra csapatunk nagy létszámban érkezett Százhalombattára.
A 2019 Héraklész Díjátadó Gálán megosztott első díjat kapott az ifi EB-n aranyérmes pisztolyos csapat tagjaként, Komáromi Panni és Fábián Sára. Szívből gratulálunk!
Sportlövőink az év első hétvégéjét lőállásban töltötték. Százhalombattán rendezték meg a második EB válogató versenyt.
A szombaton megrendezett verseny női légpisztolyos döntőjébe a KSI négy versenyzője - Egri Viktória, Fábián Sára, Komáromi Panni és Nemes Adrienn - jutott be, ahol Sára a honvédos Sike Renátát és a pécsi Csonka Zsófiát megelőzve győzött. Szívből gratulálunk! Hajrá KSI!
18 ország versenyzői álltak lőállásba a hétvégén megrendezett belgrádi versenyen, amelyen hagyományosan erős mezőny gyűlt össze.