Általános és Középiskolások Országos Bajnoksága 2019, Légpisztoly 20 lövés

Sportlövészet 2019.05.27.
Mind a lányok között, mind a fiúcskáknál KSI-s versenyző lett idén az általános iskolások országos bajnoka!

Konrád országos csúccsal utasított mindenkit maga mögé! :)

A lánykáknál sosem látott, szoros mezőny alakult ki az első 4 helyen, Brigi 1 körrel volt jobb, mint az őt követő 3 (!!!) lány, ezért neki nem kellett aggódnia, de a 2-4 hely kiosztásánál volt izgalom. Így történt, hogy másik tehetséges leányunk, Vivi, úgy lett 4. a versenyben, hogy a szabályok szerint, köregyenlőség esetén azt kell megnézni, hogy ki tudta jobban befejezni a versenyt (10 lövést nézve), de ebben is azonos volt az eredmény, így a 10-es találatokat számolták meg, és itt tudott fölékerekedni versenytársa és végzett egy hajszállal lemaradva a dobogóról.

Így is nagyon büszkék vagyunk, remek gyerekek, csodajó versenyzők!

Hajrá KSI!

Fotók
Videók

Ajánló

A Magyar Sportlövők Szövetsége ezen a héten rendezte meg válogató versenyeit az augusztusi olimpiai kvalifikációs riói világkupára, és a szeptemberi bolognai tűzfegyveres Európa bajnokságra. A női versenyszámok mind a négy napján KSI-s győzelem született!
Mind a lányok között, mind a fiúcskáknál KSI-s versenyző lett idén az általános iskolások országos bajnoka!
A Fehér úton rendezték meg sportlövőink számára az ötödik ranglista versenyt, melyen a légpisztoly mellett sport- és szabadpisztollyal is lőállásba állhattunk.
Az EB végeztével kicsi hiányérzetünk maradt amiatt, hogy nem volt versenyzőnk az egyéni döntőkben, de sok tapasztalatot szerezve ez sikerülni fog a következő versenyeken.
Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.