Az elmúlt 2 hét eseményei

Karate 2018.11.04.
Habár hírek nem jöttek, de nem telt eseménytelenül a KSI Karate Szakosztályának az elmúlt két hete. Ezalatt a rövid idő alatt volt két verseny és egy edzőtábor, valamint szuper eredmények.

Csapatunk idén is ellátogatott a Wado Open Magyar Bajnokságra. Habár a más stílusú karate miatt formagyakrolatban nem indulhattak a versenyzőink, de küzdelemben remekül helytálltak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a karatékáink által megszerzett 15 arany-, 5 ezüst- és 9 bronzérem, aminek köszönhetően a legeredményesebb csapat címét is a KSI vihette haza.

 

Ezt követően csapatunk Felsőtárkányba utazott, hogy a november harmadikai Diákolimpia előtt egy rövid edzőtáborban pörgessék fel még jobban a harci kedvet a versenyzőkben. Napi 3 edzés mellett persze jutott idő a pihenésre és szórakozásra is, valamint egy egész délelőttös, több turnusos lézerharc háborúra is. Természetesen a 3 versenyzői edzés mellett a tradícionális vonalat kedvelőket, valamint a kezdő karatékákat sem hagytuk unatkozni, így nekik is voltak külön edzéseik, napi két alkalommal.

Az őszi táborban készült fotókat egyébként ITT tudjátok megtekinteni (köszönjük Zoli bá).

 

November 3-án végül Szigetszentmiklóson teljesedett ki az edzőtábor hatékonysága, ahol remekül szerepeltek versenyzőink. Összesen 8 arany-, 9 ezüst-, 5 bronzéremmel, valamint 7 ötödik hellyel zártuk a versenyt, aminek eredményeképp az 56 csapatot felvonultató versenyen a 3. helyen zárt egyesületünk.

 

 

Mindenkinek gratulálunk.

 

Hajrá #KSI

Fotók
Videók

Ajánló

Versenyzőink egyszerre három országban, három helyszínen bizonyították rátermettségüket, és értékes érmeket, kvalifikációs pontokat szereztek!
Idei szezonunkat a horvátországi Csáktornyán indítottuk, ahonnan bíztató eredményekkel tértünk haza!
Két versenyzőnk is értékes kvalifikációs pontot szerzett a soron következő Európa Bajnokságra.
Szeptember 21-én rendezték meg az idei Cikádor Kupát, ahol karatékáink remek szerepléssel összesen 29 érmet szereztek!
Idén az Európai Egyetemi Sportszövetség, az EUSA Zágrábban rendezte meg az Egyetemista Karate Európa Bajnokságot, ahol Nagy Botond aranyérmet szerzett.