Az év első megmérettetése

Ökölvívás 2017.02.06.
Dunaújvárosban jártunk az év első versenyén.

 Három felnőtt, egy ifi egy junior, egy  serdülő, versenyzővel vettünk részt a gálán. Képességeihez mérten mindenki jól teljesített, de Varga Gyula és Sarcia Nicola kiemelkedett a mezőnyből és nap legjobb mérkőzéseit vívták. Gyula a legjobb junior bokszoló különdíját is elhozta. Gratulálunk mindenkinek!

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén 11 versenyzőből 9-en nyertek..
Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni.
Kiemelkedő teljesítményt mutatva három bajnokin cím mellett, egy ezüst, egy bronz és egy ötödik helyezéssel zárta a serdülő országos bajnokságot a KSI-SE csapata.
Október 6.-án szombati napon felkészülési mérkőzésen vett részt a KSI-SE csapata. 13 versenyzőnk utazott Ócsára hogy a 33 klub 130 versenyzője közül valakivel megméretesse magát.
Szombat reggel indult a magyar csapat gépe Moszkvába majd onnan Anapa városába, ahol megrendezésre kerül a 2018-as junior Európa Bajnokság. A női csapat 60 kilogrammos súlycsoportjában a KSI-se fiatal tehetsége Dobos Rebeka utazott.