Az év utolsó versenye az első válogatót jelentette a jövő évi győri EB-re, és ifi olimpiai kvalifikációra

Sportlövészet 2017.12.18.
Pénteken rendezték meg az UTE Mexikói úti lőterén a jövő évi YOG kvalifikaciós versenyre a válogatót.

Lányaink közül Fábián Sára ezüst, míg Komáromi Panni bronzérmes, a fiúknál Tamási Péter ezüst, míg Hajdu L. Márk bronzérmes lett. 

Az EB válogató azzal az érdekességgel szolgált, hogy a lányok olimpiai versenyszámat 40 lövésről 60 lövésre emelték, így ugyan annyit kell lőniük, mint a fiúknak. 

Egri Viki magabiztosan nyerte az alapversenyt és a döntőt is. A 8 fős döntőbe összesen öt KSI- s lány került. Gulyás Claudia a harmadik, Komáromi Panni a negyedik, Forrási Bogi az ötödik, Kókai Réka pedig a hatodik helyen végzett. 

A fiúknál Tamási Péter az alapversenyben és a döntőben is bronzérmes lett, Hajdu L. Márk az alapversenyben egyéni csúcsbeállítással negyedik, míg a döntőben a 8. helyen végzett. 

A felnőttek versenyén Nemes Adrienn az alapversenyben a hatodik, míg a döntőben az ötödik helyen végzett. 

Folytatás január 6-7-én Százhalombattán.

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.