Az Ifik győzelme sem maradt el

Vízilabda 2018.10.11.
Ijfúsági csapatunk sem lógott ki a sorból, nagy különbséggel 19-10-re tudott nyerni a Miksolc ellen. Igaz az első negyed 3-3 lett, de utána nagy előnyre tudtunk szert tenni.

Nehezen indult a mérkőzés, a vezetést még megszereztük, de egyenlíteni tudott ellenfelünk és még kétszer eredményes volt. Ezzel 3-1-es hátrányba kerültünk, amit még az első játékrészben sikerült orvosolnunk. Az utolsó másodpercben sikerült egy megúszásból szerzett góllal 3-3-ra állítani az eredményt.

A második negyedben már átvettük az irányítást és meg is alapoztuk a győzelmünk. Csak jöttek a gólok és 10-3-ig meg sem álltunk. A félidő előtt még egy miskolci gól született, amivel 10-4-re álltunk a felénél.

A harmadik negyedben sikerült kapaszkodnia ellenfelünknek, de csak 11-7-re tudtak felzárkózni. A negyedet ugyan 4-3-ra elveszítettük, de még így is nagy volt az előnyünk.

Az utolsó negyedben még egy hajrába kezdtünk, ezzel esélyt sem adva a Miskolcnak a szépítésre. 6-2-es utolsó negyeddel végül 19-10-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Fegyelmezetlen kezdésünk megbosszulta magát. Bóbis sérülése a legrosszabkor jött, sok mozgásos lefordulásokon alapuló játékunkkal lassan felőröltük ellenfelünket. Sok gólt kaptunk..."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Fotók
Videók

Ajánló

Gyermek csapat HÚSZGÓLOS GYŐZELEM A SZOLNOK ELLEN
LEGNAGYOBB GÓLARÁNNYAL NYERTEK A SERDÜLŐK!
A Debrecen ellen játszottunk le egy elhalasztott mérkőzést. Végig kiélezett párharcot láthattunk, ahol a harmadik negyed végéig mi mentünk az eredmény után. A végén 9-9-es döntetlennel ért véget a mérkőzés, majd büntetőkkel sikerült megnyernünk a mérkőzést.
Tíz mérkőzést játszottak vízilabdázóink a múlt héten. Szoros mérkőzések, rangadók.
Vasárnap mindhárom korosztályos bajnokságban remekeltek vízilabdázóink.