Bajnokok Gálája rndezvényünk az M4 televízióban

Központ 2018.02.14.
Bajnokok Gálája rendezvényünk, a Jövünk című utánpótlás magazinban, az M4 sporton.

A KSI SE versenyzői tavaly 44 érmet nyertek a világversenyeken, ebből 32 született korosztályos eseményen.Az M4 Sporton látható Jövünk! című utánpótlás-magazin stábjaa sikeres utánpótlás-nevelő egyesület gáláján járt, ahol a 2017-es esztendő bajnokait köszöntötték.

https://www.mediaklikk.hu/video/jovunk-magazin-4-resz/

 

 

Fotók
Videók

Ajánló

„A Sportfőváros cím mindannyiunk számára nagy lehetőség” A KSI SE. nagy örömmel csatlakozik a „2019 Budapest Európa Sportfővárosa” rendezvénysorozathoz. Az elkövetkező hónapokban a KSI-vel is találkozhattok a rendezvényeken.
A sportorvosi rendelés február 4.- 8. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet!
A konferencia – immár nyolcadszor – a Decathlon és a Testnevelési Egyetem támogatásával, a Magyar Edzők Társasága szakmai együttműködésével, az Utanpotlassport.hu szervezésében 2018. november 27-én a TF „Athén” nagyelőadójában (Bp. XII., Alkotás u. 48.).
Gyászol a vízilabdavilág: tragikus hirtelenséggel vasárnapra virradóan 64 éves korában elhunyt dr. Vindisch Kálmán. A KSI nevelése, az OSC kétszeres BEK-győztes, magyar bajnok, a Honvéd Magyar Kupagyőztes, a Vasas magyar bajnok játékosa 31 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, 288-szor játszott az OB I-ben, tagja volt az 1973-ban aranyérmet szerző junior Európa-bajnok csapatnak.
A sportorvosi rendelés december 17.- január 7. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet! Üdvözlettel, Dr. Vajk Zita