Bizonyítottak reménységeink

Öttusa 2018.11.07.
Az október 26-28. között lezajlott varsói Olimpiai Reménységek Versenyéről (Olympic Hopes) a magyar delegáció 7 arany-, 4 ezüst- és egy bronzéremmel tért haza.

U17-es korosztályban az első napon Koleszár Mihály arany-, Szakály Bence ezüst-, Gáll András bronzérmet nyert. A csapat így összesítésben aranyérmet szerzett.

U19-es korosztályban a lányoknál Marschall Réka ezüstérmes, a Marschall Réka, Haraszin Gréta, Eszes Noémi összeállítású csapat pedig aranyérmes lett.

A második napon U17-es korosztályban a lányok mezőnyében Tóth Dorka arany-, Basa Lili ezüstérmes, Deák Melinda pedig 5. helyezett lett. Ezzel az U17-es lány csapat is aranyérmet szerzett.

Az U19-es fiú kategóriában Gyurka Márk Manó ezüst-, Viczián Bence bronzérmet nyert, Gábor Gergely a 7. helyen végzett, a jó teljesítménynek köszönhetően a fiú csapat is a dobogó tetejére állhatott.

Az utolsó napon a vegyes váltók mérték össze erejüket.

Az U17 -es magyar páros – Tóth Dorka és Koleszár Mihály – újabb aranyéremmel gazdagították a magyar érempalettát.

A Basa Lili/Gaál András páros 4., a Deák Melinda /Katona Bence váltó 16 lett.

Az U19-es korosztályban a Kállai-Simóka Nóra/ Horváth Barnabás páros az 5., az Eszes Noémi/Gábor Gergely váltó a 6., a Marschall Réka/Gyurka Márk Manó mix pedig a 8. helyen végzett.

Szívből gratulálunk mindenkinek!

Forrás: pentathlon.hu

Fotók
Videók

Ajánló

Székesfehérvár adott otthont a Decathlon MK 1. forduló U10-15 váltó versenyeinek és az MK 2 forduló 2tusa egyéni és csapat küzdelmeknek. Szakosztályunk sportolói ezúttal is arany-, ezüst- és bronzérmekkel, valamint jó néhány 4-6. hellyel zárták a két napos versenyt.
Szakosztályunk két fiatal versenyzője, Breitner Hanna és Mihály Eliora a mai napon a Kerepesi úti Nemzeti Lovardában sikeresen teljesítette a lovasképesítő vizsgát, így mindketten “igazi” öttusázóvá váltak.
Gulyás Michelle egyéni második helye mellett egy női csapat ezüstéremmel is gazdagodott a hétvégi junior országos bajnokságon. A Gulyás Michelle – Bánki Adél – Kállai-Simóka Nóra – összeállítású KSI-s trió a Volán Fehérvár mögött, a Trion SC csapatát megelőzve léphetett dobogóra.
Öttusázóink a Nemzeti lovardában csiszolják tudásukat.
Az október 26-28. között lezajlott varsói Olimpiai Reménységek Versenyéről (Olympic Hopes) a magyar delegáció 7 arany-, 4 ezüst- és egy bronzéremmel tért haza.