Budapesti Diákolimpia újabb KSI-s sikerekkel

Sportlövészet 2018.10.28.
Hétvégén rendezték meg az UTE Mexikói úti lőterén az idei Budapesti Diákolimpiát. Versenyzőink iskoláikat képviselve álltak lőállásba.

Középiskolás fiaink kibérelték a dobogót. A Csanádi Gimnázium két tanulója, Tamási Péter és Hajdu L. Márk végzett az első két helyen, míg Czabányi Robin a Színyei Gimnázium képviseletében lett bronzérmes.

Az általános iskolás lányok közül Boros Viktória győzött, Ozsváth Réka bronzérmes lett. Mindketten a Kereszturi Általános Iskola tanulói.

Tatár Soma az általános iskolás fiúk között lett bronzérmes, ő a Szent István Általános Iskola kiváló tanulója.

Kovács Tamara a középiskolás lányok között lett harmadik. Ő a Keleti Károly Szakgimnáziumba jár.

15 versenyzőnk közül 12-en jutottak tovább a december 8-án Bonyhádon megrendezésre kerülő országos döntőre.

Budai Brigitta a Pest Megyei Diákolimpián győzött az általános iskolás lányok között.

Gratulálunk a versenyzőknek, és edzőiknek!

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.