Buenos Aires 2018

Atlétika 2018.10.12.
Első verseny után Gebauer Maja a KSI SE atlétája 7. az Ifjúsági Olimpián rúdugrásban. https://www.buenosaires2018.com/results/en/athletics/result-women-s-pole-vault-qual-a00100-.htm?lng=hu

https://www.buenosaires2018.com/results/en/athletics/result-women-s-pole-vault-qual-a00100-.htm?lng=hu

 

Atlétikai hírek az Ifjúsági Olimpiáról!

Tegnap helyi idő szerint 14 óra 40 kor kezdte rúdugró versenyét Gebauer Maja Buenos Airesben. Nehéz időjárási körülmények eső és 10 fok jellemezte végig a versenyt. Maja 7. helyen fejezte be a verseny első fordulóját. Három helyezést a kísérletek száma döntött el ugyhogy a következő forduló tartogathat izgalmakat és meglepetéseket.  A verseny érdekessége, hogy két fordulót rendeznek, és az első és második verseny átlaga adja a végső helyezést.
Vasárnap hazai idő szerint 19.00-kor,tehát újra pályára lép Maja és kiderül javít e eddigi eredményén.

Gach Gergő edző

Fotók
Videók

Ajánló

Pataki Anna 2. a 4. Mezei Ligán! Klincsek Keve nyert a gyermek versenyen, Nelson Hanna 3. a helyet szerezte meg a korosztályában. Gratulálunk!
Lakos Dóra 3 ponttal maradt le a dobogóról az Újonc-Serdülő Összetett Bajnokságon!
Sarkadi László Szakosztályunk edzője, a 2017/2018-as tanévi Diákolimpia legeredményesebb testnevelője! Gratulálunk, és további jó munkát, sikereket kívánunk!
A Junioroknál Gebauer Maja, az Ifjúságiaknál Kulcsár Boglárka a fedettpályás Magyar Bajnok rúdugrásban!! Mindketten 380cm-t teljesítettek. Gratulálunk!
Pataki Anna 2.helyezett a Felnőtt Bajnokságon 3000m-en! Gratulálunk!